Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltı kararı verilen ve yapılan aramalarda bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş'ın yakın zamanda Yunanistan'daki Porto Molo isimli plajda olduğu iddia edildi.

Halk TV'de yer alan habere göre, Sedat Peker'in yakın çevresinin temin edip ulaştırdığı karelerde Göktaş olduğu iddia edilen bu kişinin farklı açılardan fotoğraflarının çekildiği görüldü.

Şapkalı vaziyette şezlongda yatan ve Göktaş olduğu iddia edilen kişinin telefonda Arapça ve Türkçe konuştuğu ve Türkiye'deki televizyon kanallarını izlediği belirtiliyor.

goktas3-sNY5

goktass-Ul3n

levent-goktas-yfGm

LEVENT GÖKTAŞ KİMDİR?

Eski Özel Kuvvetler üyesi Albay Levent Göktaş, faili meçhul cinayetlerden Necip Hablemitoğlu suikastından dolayı aranıyor:

"Öyle bir isim düşünün ki, bir tank subayı olarak, özel kuvvetlerde çalışsın, birçok çatışmaya girsin, madalyalar alsın, Öcalan’ı getiren ekipte olduğu iddia edilsin, istihbaratta bulunsun, emekli olduktan sonra avukat olsun, Ergenekon operasyonlarında gözaltına alınsın, serbest kaldıktan sonra MİT müsteşarlığı için ismi geçsin, bir anda Türkiye’nin en büyük holdinglerinden birinin ortağı gözüksün, son olarak ise Türkiye’deki en önemli suikastlardan birisi olan Necip Hablemitoğlu cinayetini işlediği iddiası ile aransın ve ortadan kaybolsun..."