Yeni popüler kültür ikonu haline gelen Justin Bieber'in Türkiyeli hayranları sonunda muradına erdi.

Justin Bieber hayranları JustinTürkiyeyegelsin hastagı ile Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Atılan Tweetler Justin Bieber’ı da harekete geçirdi. Bieber 2 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek. Biletix Bieber’in, 2 Mayıs’ta Maslak’taki İTÜ Stadyumu’nda hayranlarıyla buluşacağını açıkladı.

Justin Bieber’in Türkiye’ye geleceğini öğrenen Selena Gomez hayranları da Twitter’dan “Selena Gomez Türkiye’ye gel” başlıklı kampanya başlattı. Kısa süre içerisinde bu hashtag twitter’da trend topic oldu.

Justin Bieber'ın ilk single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakaladı ve One Less Lonely Girl teklisi ile birlikte Kanada Hot 100'de 15'e, Bilboard Hot 100'de ise ilk 20'ye girme başarısı elde etti.

Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009'da çıktı. Ayrıca 2. devam albümü "My World 2" büyük başarı yakaladı, albümden çıkan ilk single Baby uluslararası başarı elde etti, Baby klibi ile dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'da en çok izlenen video rekorunu kırdı.

2010 yılı Amerikan Müzik Ödülleri'nde “Yılın Sanatçısı”, “Yılın Pop/Rock Albümü”, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ve “Yılın En İyi Pop/Rock Erkek Sanatçısı”, 2010 yılı MTV Video Müzik Ödülleri'nde “En İyi Yeni Sanatçı” ve 2010 yılı MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde “Yılın Erkek Sanatçısı” ödülünü kazandı.

3.albümü Believe'yi 19 Haziran 2012’de 4 versiyonla çıkaran şarkıcı, bu albümle birlikte 18 yaşında rekor kıran tek sanatçı olarak 2013 Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi ve tarihe geçti. Albümden çıkan ilk single Boyfriend listeye 1.sıradan girdi. 2. tekli As Long as You Love Me 3 hafta En Çok İndirilen Şarkilar listesinde kaldı. 3.single olarak da Nicki Minaj'la olan düeti Beauty and a Beat'i Justin Bieber kendi yönetmenliğinde 12 Ekim tarihinde çekti.