Kadın örgütleri, 113 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun halen bulunmamasına sosyal medya üzerinden açtıkları "VideoCozulsun GulistanBulunsun" hastagla tepki gösterdi.  
 
Kaybolmasının üzerinden 113 gün geçen ve koronavirüs nedeniyle arama çalışmaları yavaşlatılan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması talebiyle twitter üzerinden “VideoCozulsun GulistanBulunsun” etiketiyle hastag açıldı. Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı, tanınmış isim ve kadın kurumları yaptıkları paylaşımlarla Doku'nun bulunmamasına tepki gösterdi. 
 
Kimi kadın örgütleri tarafından yapılan paylaşımlar ise şöyle:
 
Kadın Savunması: Gülistan’ın son görüldüğü yere ait olan video çözümlenemiyor. Neden şüphelilerin başını çeken Zaynal Abarakov’un ifadesi alınmıyor, yargılanmıyor? Tekrar tekrar soruyoruz Gülistan nerede? 
 
Kampüs Cadıları: Gülistan’a ait video neden hala çözümlenmiyor? Zaynal Abakarov’u neden hala sorgulamıyorsunuz? Suçluları korumaktan vazgeçin, Gülistan bulunana kadar her gün soracağız! Gülistan’a ne yaptınız? 
 
Mor Dayanışma: Tacizcileri, tecavüzcüleri gönül rahatlığıyla serbest bırakanlar mesele kadınlar olunca duymaz, görmez oluyorlar? Tekrar tekrar soruyoruz Gülistan nerede?
 
Özgür Genç  Kadın: Gülistan Doku 113 gündür kayıp ve 113 gündür sahte belgeler ortaya atarak hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Gülistan'ı bulana kadar var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz!
 
Şahmaran Kadın Platformu: Sahte mektuplar, sahte deliller ve yalan iddialarla olayın üstünü kabatamazsınız. Yapmanız gerekeni yapın, video çözümlesin.
 
HDP Kadın: Tacizcileri dışarı salanlar, 113 gündür Gülistan’ın bulunması için gerekli aramaları yapmıyor, etkin bir soruşturma yürütmüyor. Her köşesinde mobese olan Dersim’de Gülistan’ın kaybolduğu yerde kamera yok, var olan ise sis nedeniyle çözümlenemiyor!
 
Mor Dayanışma: Bugüne kadar barajda göstermelik bir çalışma yürütüldü. Detaylı çalışma için videonun çözümlenmesi, gerekirse baraj suyunun minimum seviyeye indirilmesi gerekiyor.
 
Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonları: Neden Gülistan’ın son görüldüğü yere ait olan video çözümlenemiyor? Neden şüphelilerin başını çeken Zaynal Abarakov’un ifadesi alınmıyor,yargılanmıyor?
 
Kadınların Kurtuluşu: Delilleri neden karartmaya çalışıyorsunuz? Neden sahte deliller yalan iddialar oluşturuyorsunuz? Neyi saklamaya, kimi aklamaya çalışıyorsunuz? Bütün sorularımıza cevap alana, Gülistan bulununcaya kadar pes etmeyeceğiz!