Konya’da iki kardeş, evli olan kız kardeşlerini rahatsız ettiğini iddia ettikleri şahsı, çağırdıkları evde bayılana kadar dövdü. İki kardeş, ellerini ve ayaklarını bağladıkları şahsı koridorun tavanına astıktan sonra polise haber verdi.

Olay, merkez Karatay İlçesi Ulubatlıhasan Mahallesi Tomurcuklu Sokak’ta bulunan bir apartmanın 1. katında meydana geldi. İddiaya göre, 35 yaşındaki evli Ayşe B., 32 yaşındaki TIR şoförü Doğan Ü’nün kendisini sürekli rahatsız etmesinden dolayı durumu kardeşi Mustafa B. (33) ile ağabeyi Hacı B (43)'ye anlattı.

Kız kardeşlerinin rahatsız edilmesinden dolayı kızan iki kardeş plan yaptı. İki kardeş, kız kardeşleri aracılığıyla Doğan Ü’yü eve çağırdı. Eve gelen Doğan Ü., Ayşe B’yi beklerken karşısında iki kardeş çıktı. Evin içerisine sokulan Doğan Ü., iki kardeş tarafından ağzı ve burnu dağılana kadar dövüldü. Kanlar içerisinde kalıp baygınlık geçiren şahsı elleri ve ayaklarından bağlayan iki kardeş koridorun tavanına asarak polis çağırdı.

Olay yerine gelen polis ekipleri el ve ayaklarından bağlanmış olan Doğan Ü’yü indirirken sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin içeride yapılan ilk müdahalesinin ardından Doğan Ü., sedye ile ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili evde bulunan 2 kardeşi gözaltına aldı. Kız kardeşini rahatsız etmesi nedeniyle şahsı dövüp ders verdiklerini söylediği ileri sürülürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(sansürsüzhaber.com)