İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, GAİN'de yayımlanan Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon isimli programa konuk oldu.

Ekrem İmamoğlu, İngiltere Büyükelçisi ile bir balık restoranında çekilen fotoğraf hakkında soruyu soran şahsın üslubuna tepki gösterdi.

İmamoğlu şunları söyledi: “Keltoş meltoş, öyle bir tarif olmaz kabalık yapıyorsun sen. Burada olmayan insanlarla ilgili bir sürü ithamda ve iddiada bulundunuz. Seni kınıyorum bir insana ‘keltoş’ dediğin için. Seninle ilgili bir sürü insan hakkında yaptığın laflardan dolayı bir sürü kötü söz geçer onlara da karşı dururum.”  

BM'den İsrail temsilcisine tepki: Şov yapıyor, bu seviyeye inmeyeceğiz BM'den İsrail temsilcisine tepki: Şov yapıyor, bu seviyeye inmeyeceğiz

Şahıs, 'Konumuz bu değil' deyip İmamoğlu’nun sözlerini kesmesi üzerine de şu yanıtı aldı: "Öyle kabadayı laflar etme bana. Keltoş, meltoş… Birincisi, senin o söylediğin konuda benim hala suç duyurularım devam ediyor. Ben o konuda mağdurum. 25 senedir o balıkçının müşterisiyim. Ben gizli yemek yiyeceğim hem de yolun kenarındaki masada oturacağım. Fırtınalı, karda, marda… Bırak benimle Ak Parti ağzıyla konuşmayı. İkincisi oturduğun yerden insanlara terörist diyorsun o da Ak Parti ağzı."

"O TARZ İNSANLARI KOVAN ANLAYIŞ  AK PARTİ ANLAYIŞI"

Bir şey daha diyeyim güzel kardeşim, orada yapılan orada yapılan ev sahipliğine ve ev sahipliğine aykırı davranışlara rağmen cezalandırdığım tek konu bir daha gitmemektir. 25 senelik müşterisi olmama rağmen. Eğer keltoş demek konusunda özür dilersen senin söylediğin hususları da arkadaşlarıma da iletirim. O tarz insanları kovan anlayış da Ak Parti anlayışıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir. Bana vatanseverlik dersi vermeye kalkma, vatanseverlik dersi konusunda zaten iktidar millet birbiriyle yarışsın istiyor. Sen o oyunun parçası olma.