Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu Bodrum, Torba Mahallesi’ndeki Voyage Otel inşaatına ülkedeki korona virüs tehlikesine rağmen tedbirsiz bir şekilde devam ediliyor.

Konuyla ilgi Bodrum Yurttaş İnisiyatifi sözcüsü Ayhan Karahan “Şu anda bakanın otelinde sağlık koşullarına tamamen aykırı bir faaliyet yürütülmekte. Bakanlar maskelerle, eldivenlerle ekran şovları yaparken; nerede ise üst üste çekirge sürüsü gibi çalışan bu emekçiler niye tüm sağlık önlemlerinden muaf tutulmuşlar? Bakana çağrımız şudur: Sağlık koşullarını, yasaları, vicdanı hiçe sayan bu faaliyeti derhal durdurunuz” dedi.

Turizm Bakanı Ersoy’un otelinde inceleme yapan bir grup Torbalı adına Çiğdem Erko da, “Gördüğümüz manzara inanılmaz. Corona virüs sayın bakana sanırım hiç uğramamış. Burada çalışan emekçilerin sağlığı ile ilgili ciddi bir sorun olduğunu düşünüyoruz. Bir an önce bu sağlıksız koşullardaki faaliyet durdurulmalıdır” diye konuştu.

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu Bodrum, Torba Mahallesi’ndeki Voyage Otel imara aykırı yapılaşması ve sahil işgali iddiaları ile Bodrumlu çevrecilerin tepkisini çekiyordu.

Kaynak: Bodrum Haber