Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba son yolculuğuna uğurlanıyor.

Süleyman Seba'nın cenazesi, sabah saatlerinde Amerikan Hastanesi'nden alınarak Beşiktaş'taki evine getirildi. Seba'nın evinin önünde bekleyen grupta Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları da yer aldı.

Seba'nın cenazesi evinin önünde edilen duaların ardından Beşiktaş kulüp binasına getirildi. Binlerce kişi burada dakikalarca Süleyman Seba'yı alkışlarıyla uğurladı.

Seba'nın naaşı stada getirilmesiyle beraber taraftarlar "Seba ölmedi kalbimizde yaşıyor", "Büyük başkan" ve "Süleyman Seba'nın evlatlarıyız" şeklinde sloganlar attı. 

Vodafone Arena'da Süleyman Seba için düzenlenen tören sırasında taraftarlar stadın ismi için düşüncelerini toplu halde ve tezahürat yaparak dile getirdiler.

Bilindiği gibi Beşiktaş Yönetimi inşaası devam eden İnönü Stadı'nın isim hakkı için Vodafone ile sözleşme yapmış ve stadın ismi Vodafone Arena olarak belirlenmişti.

Stadın inşaat halindeki tribünlerini dolduran taraftarların bu tepkisinden sonra Başkan Fikret Orman konuşmasını kısa keserek tüm caimaya başsağlığı diledi.