Rütbeli bir askerin emir verdiği acemi erlere yürüyüş yaptırarak, diğer partilerin adaylarını ‘kendilerine mezar kazmaya başlasınlar’ diyerek tehdit eden MHP’nin Siverek Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak’a selam gönderdiği ortaya çıktı.

Askeriyede acemi erlere yaptırılan talim esnasında Bucak’a ‘selam gönderilmesi’ bir video ile ortaya çıktı.

Sivas Beşinci Piyade Er Eğitim Tugayı’nda çekildiği belirtilen görüntülerde rütbeli bir asker koğuştaki acemi erlere yürüyüş talimi yaptırırken görünüyor.

Görüntülerde hizalı yürüyüş ve sayma çalışması yaptıran rütbeli asker, daha sonra erlere emir vererek Bucak’a selam gönderiyor.

DİĞER ADAYLARI TEHDİT ETMİŞTİ

MHP adayı Bucak, ilçede seçime girecek diğer partilerin adaylarını tehdit etmesiyle gündeme gelmişti.

Bucak, "Ben oraya seçime gelmiyorum, ölüme geliyorum. Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdilerden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Ben gelir gelmez Karacadağ'a gidiyorum. Bakalım el mi yaman bey mi yaman. Hodri meydan, biz bunu yemeyiz. Babayiğit olan çıksın karşıma. Bucak'tan bu saatten sonra değil başka bir partinin arabası, Trump gezemez, Trump. Kimse bu Bucak imparatorluğunu yıkamaz, imparatorluğu yıktı mı ayağından. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini verir, bir daha da Siverek'e sokmaz insanı" demişti.