Müge Anlı, bugünkü programında gözaltına alınarak tutuklanan Palu Ailesi’nin cinayeti itiraf ettiğini duyurdu.

Anlı, sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert programında beş yıl önce kapanan soruşturma dosyasının, yaptıkları yayınların ihbar kabul edilmesi üzerine yeniden açıldığını hatırlatarak, ailenin Meryem ve Melike Tahnal’ı öldürdüklerini itiraf ettiğini söyledi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı da, Palu Ailesi soruşturmasında tutuklanan 6 isimden bir olan damat Tuncer Ustael’in, kayıp Meryem Tanhal’ın oğlu ile kendi iki çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek, devam ettiğini açıkladı.

Açıklamada, ”Kayıp Meryem’in küçük kızı Melike Tanhal’ın öldürülmesi ile ilgili bu soruşturmada elde edilen deliller, suç yeri olan Sakarya ili Ferizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmiştir. Şüpheli Tuncer U.’nun daha önce İstanbul ili Başakşehir ilçesinde kapıcılık yaptığı sırada yanlarında bulunan kayıp Meryem’in oğlu küçük R.T.’ye yönelik cinsel istismar iddiası ve yine şüphelinin kendi çocukları E.S.U. ve Z.U’ya yönelik cinsel istismar iddiası ile ilgili soruşturma derinleştirilerek devam etmektedir” denildi.