Mustafa Ceceli'nin boşandığı eşi ile şarkıcı İntizar'a ait gizli kamerayla çekilmiş görüntüleri mahkemeye sunmasına ilişkin haberler, 'merkez medya' olarak adlandırılan basında, kadını suçlayıcı, homofobik bir tarzda verildi. 'Willow' isimli Twitter kullanıcısı, Hürriyet'in haberini "Hürriyet, al senin için haberi düzelttim. Bir şey değil" diyerek yeniden yazdı. Bu paylaşım yaklaşık 30 bin beğini ve etkileşim aldı.

İntizar ile Sinem Gedik’in özel hayatınaa ilişkin gizli kamerayla çekilmiş görüntülerinin, Mustafa Ceceli tarafından velayet davasına ‘delil’ sunulmasına yönelik tepkiler artarak devam ederken, konu sosyal medyanın gündeminde yoğun olarak tartışılıyor. Tepkilerin odağında, Ceceli’nin suç teşkil ettiği belirtilen davranışı ve sanatçısı İntizar’la ilişkisini kesen Poll Production yer alıyor. Medyanın, bu haberi homofobik ve bilinç altına kadına suçlayıcı tarzda vermesi de eleştirilere neden oluyor.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, ‘Willow’ isimli Twitter kullanıcısı, Hürriyet’in haberi sosyal medyadan duyuruş şeklini, “Hürriyet, al senin için haberi düzelttim. Bir şey değil” diyerek yeniden yazdı. Bu paylaşım bir günde yaklaşık 30 bin beğeni ve etkileşim aldı.