Osmaniye’de oturan S.B. (24), ailesinin baskısıyla sekiz yıl önce nikahsız olarak A.B. ile yaşamaya başladı. Birlikteliğinden en küçüğü 1,5 yaşında üç çocuğu olan genç kadın, evlerine gelip giden A.B.’nin arkadaşı Ertuğrul Postlu (33) ile yakınlaştı. Postlu ile S.B. sevgili oldular. Postlu’nun “A.B’yi terk et, bana gel. Seninle evleneceğim” dediği kadın, en küçük çocuğunu da alarak Adana’ya gitti.

Ertuğrul Postlu, birlikte yaşamaya başladığı S.B.’yi sahibi olduğu barda çalıştırmaya başladı. Barda konsomatrislik yapan S.B. müşterileriyle para karşılığı ilişkiye girmeye zorlandı. Seks işçiliği yapmak istemeyen S.B.’yi, iddiaya göre Ertuğrul Postlu ile barın garsonlarından Z.A., “Çocuğunu öldürürüz” diyerek tehdit ettiler.

S.B. polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri eve baskın yaptı. Evde Ertuğrul Postlu, S.B. ile çocuğu bulundu. S.B.’nin şikayeti üzerine Z.A. da yakalandı. Sorgularında suçlamayı kabul etmeyen Ertuğrul Postlu tutuklanırken, Z.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.