E-ticaret alanında boy gösteren sitelerin ödeme kaynakları dikkate alınır. Ödemelerin hızlı ve güvenilir olması göz önünde bulundurulur. Bu özelliklerin hepsi weepay.co tarafından ele alınmıştır. Başta güvenli sanal pos işlemlerine dair:

Fraud kontrolü altında hepsinin yürütülmesi sağlanıyor.

Bankacılık Denetleme Düzenleme Kurulu iznine yer veriliyor.

PCI veri saklama şartlarına da uyumlu hale gelmiştir.

WeePay tüm bu önlemler dahilinde güvenli ödeme olanaklarına yer verir. Müşterilerin hızlı bir şekilde finansal işlemleri tamamlamaları sağlanır. Ve aktarılan ödeme, hesaplara hemen ertesi gün yatırılır.

WeePos Online Başvuru Hakkında

Opencart sanal pos şeklinde altyapılar sıralanır ve müşterilere en uygun olan tercih edilir. Beraberinde ise online başvuru sürecinin tamamlanması dikkate alınır. Önce form doldurulur ve teklif almanız sağlanır.

Belgelerin ve bilgilerin siteye yüklenmesi neticesinde online sözleşme hazırlanır. Hazırlanan sözleşmenin onaylanması halinde üyelik oluşur. Ve birkaç iş günü içerisinde online ödemelerin gerçekleşmesi sağlanır.

WeePosİle Kredi Kartı Opsiyonları

Woocommerce sanal pos olarak birkaç açık kaynak üzerine online ödemelere yer verilir. Üstelik ödemelere özel opsiyonlar da ayrı ayrı sıralanır. Yine bu opsiyonlara dair merak edilenler sıralanmıştır. Örneğin:

Kredi kartı bilgilerinin saklanması mümkün.

Karta göre taksit seçeneklerine de yer verilmekte.

Taksit sayısının belirlenmesi sırasında banka prosedürleri göz önünde bulundurulur. Bunun üzerine en uygun olacak şekilde opsiyonlar sergilenir. Ödemeye geçen müşterilerin bilgi sahibi olmalarına özen gösterilir. Özel olarak tasarlanan ödeme ekranı sayesinde işiniz uzun sürmez. Ve güvenle online ödemenin gerçekleşmesi mümkün olacaktır.

WeePos İçin Gerekli Belgeler

Online başvurular sırasında form doldurmanız gerekir. Ancak bireysel sanal pos için sadece formu doldurmanız yeterli değil. Akabinde talep edilen belgeleri göndermeniz gerekmekte. Örneğin:

Bireysel olanlarda kimlik belgesi yeterli olacaktır.

Kurumsal olanlarda ise özel şirket belgelerine ihtiyaç duyulur.

Örneğin vergi levhası – yetki belgesi şeklinde evraklar gönderilir. İmza sirküleri ve güncel faaliyet belgesi gibi çeşitli evraklar da beraberinde gelir. Hepsi güvenli bir şekilde değerlendirilir. Online başvurular ve belgeler üzerine hesap açılır, sanal pos aktif hale gelir.