Sağlıklı ve dayanıklı bir tava arıyorsanız doğru noktadasınız.

Granit tavaların diğer tavalardan farkı;

Granit sahan ve tencerelerin hammaddesi teflon ile aynı olduğunu biliyoruz. Ancak daha kalın bir zemin kaplamayla dayanıklılığı arttırılmakta ve bu şekilde çizilmelere ve darbelere karşı daha uzun ömürlü hale getirilmektedir.

Sağlıklı ve lezzetli yemekler;

Günümüzde granit sahan tavalar daha sağlıklı ve lezzetli yemek yapımında tercih edilmekte. Yapılan yemeği daha lezzetli hale getiren bu tavalar sağlık açısından da hiçbir sıkıntı taşımıyor.

Temizlik ve uzun süre kullanım;

Granit sahan kolayca temizlenebilen yapıları sayesinde, temizleme esnasında rahatlık sunar ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Kaşık, çatal, ıspatula gibi ürünlerle çizilmesi zor, paslanmaz bir yapıya sahip ve uzun ömürlü olmasından dolayı da daha çok tercih edilir olmuştur.

Granit sahan modelleri;

Farklı renk, model, boyut ve fiyatlarına sahip olan granit sahan tavalar her bütçe ve her aileye hitap etmektedir.

Ews markasının granit sahan modelleri krem, pembe, mor, gri gibi birçok rengi bünyesinde bulunduran çeşitliliği, kaliteyi ve ürün güvenini prensip edinmiş büyük bir marka. Ayrıca farklı boyut ve kullanım amaçlarına göre ayrılan geniş ürün skalasıyla da müşterilerine oldukça farklı ürünler sunmakta.

16cm den başlayan Ews granit sahan 32cm genişliğinde ki kavurma saçlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Sağlıklı Granit Sahan Ürünleri İçin Tıklayınız ; https://www.ews.com.tr/mutfak-aksesuarlari/pisirme-urunleri/granit-sahan