Tesettür elbise modellerinde dikkat çeken detaylardan biri rahat kullanım sunuyor olmasıdır. Tek parça bir giyim modeli olduğu için daha kolay kombin yapılıyor. Günlük ve özel zamanlara has tesettür elbise modelleri aksesuar parçalar ile bütünlüğü çok daha rahat yakalıyor.

Kıyafet tercihinde doğru detayları bir araya getirmek şıklığı yakalamanın ön koşuludur. Çok fazla kıyafet ile bir kombin oluşturmak her zaman kolay olmayabilir. Bu tarz durumlarda elbise modelleri adeta bir kurtarıcı gibi yardımınızı yetişiyor. Günlük hayatta pratik bir kullanım sunan elbiseler, iş hayatında ya da özel davetlerde de oldukça rahat ve sevilen bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.  Tek parça bir tesettür elbise modelini aksesuar detaylar ile bütünleştirebilir ve İstediğiniz yerde rahatlıkla istediğiniz şık görünümü yakalayabilirsiniz.

Kadife Sıcaklığı

Kadife Sıcaklığı, 2018 kış sezonunda elbise modasını sarıyor.  Kış modasında özellikle kadife tesettür elbise modelleri son zamanlarda çok daha fazla tercih ediliyor. Kışa uygun dokusu ve şık tasarımları ile tesettür elbise alternatifleri içerisinde de kadife kumaşın etkisini görüyoruz. Kadife farklı aksesuar detaylar ile zarif görünümü hızlı yakalayan bir kumaş olduğu için özellikle özel davetlere uygun modellerde ön plana çıkıyor. 2018 yılında kadife modası nakış, dantel ve güpür detaylar ile bütünlüğü yakalıyor. Uzun tesettür elbise modellerine süs kata şifon pelerin detayı sayesinde bazı modeller özellikle şık davetler için vazgeçilmez alternatif haline geliyor. Bu sezon volan kol detaylar elbise modellerinde özellikle favori oluyor. Dar kesim elbiselerin geniş kol detaylar ile süslenerek hem günlük ve hem de özel davetlere uygun olarak tasarlandığını görüyoruz.

Geniş Kollu Modeller

Tesettür elbise modellerinde yer alan bir diğer popüler ayrıntı ise geniş kollar olmaktadır. Bazı modeller omuz kısmından başlayarak genişlerken bazı modeller dirseklerden başlayarak volan kol detayı ile elbise modelini süsler.  Pelerin kol modelleri ile zarif ve otantik bir görünüme sahip olan abiye elbiselerin yanı sıra volan kol detayı ile de günlük kullanıma uygun tesettür elbise modelleri de hanımların tercihine sunuluyor.

Gold İşlemeler

Renk olarak hemen renge uyan ve zengin bir görünüm sağlayan altın sarısı işlemeler tesettür elbise modellerinde oldukça sık kullanılan ayrıntılar arasında yer alıyor.  Gold işlemeler genellikle ağır ve gösterişli bir görünüm ile elbise modellerini daha gösterişli kılar. İddialı bir görünüme sahip altın sarısı işlemeler abiye elbise modellerinde özellikle daha kullanışlı ve tercih edilen bir detay oluyor. Elbise alternatiflerinde zengin seçenekleri ile ilgi çeken Moda Selvim, kullanışlı ve kaliteli ürün yelpazesi ile ilgi topluyor..