CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen video konferansta konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Aytaç, toplantıda çeşitli açıklamalarda bulundu. Eskişehir haber kapsamında değerlendirilen bu haberin detaylarında neler bulunuyor?

Eskişehir haberleri kapsamında yer alan haberlerden bir tanesi olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile birlikte gerçekleştirilen video konferansta Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Aytaç yaptıkları hizmetlerle ilgili konuştu. Aytaç, Tepebaşı Belediye’sinin örnek projeleri ile ilgili çeşitli bilgileri Kılıçdaroğlu’na anlattı.

Eskişehir haberleri ile alakalı olan ve Dr. Ahmet Aytaç’ın projelerini anlattığı video konferans; Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcı Seyit Torun ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Aytaç’ın katılımı ile gerçekleşti. Bu toplantı kapsamında Aytaç, yaptıkları hizmetler ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’na çeşitli bilgiler aktardı. Aytaç’ın verdiği bilgiler, Tepebaşı Belediyesi olarak yürütülen faaliyetlerine yönelik idi. 7’den 77’ye kent halkının tamamını kapsayan bir hizmet içerisinde olduklarına dair çeşitli açıklamalarda bulunan Aytaç, pandemi sürecinde halk sağlığı ve sosyal belediyecilik odaklı çalışmaları içerisinde bulunduklarını ifade etti.