Günümüzde artık çok uygun fiyatlar eşliğinde hizmeti ile birlikte ticari ya da bireysel olarak tüm işler rahatlıkla gerçekleştirilebilmektedir. Özellikle 5s araç kiralama hizmet altında, 500 kadar genç araç sizleri bekliyor. Bütün farklı yasal prosedürler tamamen yerine getirilmiş olarak anahtar teslim alabileceğiniz araçlar sayesinde, ülkeler yeni rahatlıkla Seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Kasko, trafik sigortası ya da fenni muayene ve vergi pulları gibi daha birçok farklı seçenek dahilinde hiçbiriyle uğraşmaya gerek olmadan kiraladığınız süre boyunca rahatlıkla aracı güven içerisinde kullanabilirsiniz. Ayrıca 7/24 sağlanan müşteri hizmetleri ile birlikte profesyonel bir çerçevede bakım ve onarım işlemleri, lastik değişimin ya da bunun gibi tüm farklı durumlar karşısında anında destek verilmektedir.

 İzmir Araç Kiralama Hizmeti

İzmir şehri bölgesi bünyesinde şehir içi ya da şehirler arası seyahat edebileceğiniz birbirinden özel ve son model araçlar sayesinde, güven içerisinde işlerinizi yürütebilirsiniz. Anlaşmalı servis noktaları kapsamında alacağınız hizmet ile birlikte, herhangi bir problem karşısında hızlı hasar yönetimi, muadil araç hizmeti ve periyodik destek kapsamında avantajını keyifli bir şekilde yaşayabilirsiniz. 6 aylık ve 12 aylık seçenekler dahilinde kiralama işleminin gerçekleştirebileceğiniz 5s araç kiralama firması kapsamında, 1700 TL’den başlayan fiyatları ile birlikte sizlere çok güzel bir avantaj sunulmaktadır. Özellikle ailenizle beraber gerçekleştireceğiniz tatil ya da yapacağınız özel seyahatler kapsamında hiç zaman kaybetmeden, otobüs; taksi veya minibüs gibi vasıtaları beklemeye gerek olmadan rahatlıkla gitmek istediğiniz yere ulaşma şansını konfor içerisinde yaşayabilirsiniz.

 Profesyonel Araç Kiralama Hizmeti

Uzun dönem araç kiralama desteği kapsamında profesyonel bir hizmet sunan bu şirket bünyesinde, bugüne kadar elde edilmiş sağlam referanslar eşliğinde ayrı bir güven verilmektedir. Dilediğiniz marka ve modeldeki araçlar içerisinde bir seçim gerçekleştirebilir ve hem ticari açıdan hem de bireysel konuda gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz tüm işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Tüm yasal prosedürlerin ve vergilendirme işlemlerinin gerçekleştirildiği hizmet çatısı altında, tek yapmanız gereken gibi birçok farklı nokta adına aracı arzu ettiğiniz herhangi bir yerden uzman şoförlerimiz dahilinde teslim almaktır. Detaylı bilgi için hemen müşteri temsilcilerine bağlanabilirsiniz.