Site Türkiye'ye ait otobüs firmaları hakkında bilgi veren bir sitedir. Site 2013 yılında ACB Bilişim firması tarafından otobüs şirketleri ve seferleri hakkında kullanıcılara bilgi vermeyi amaçlayarak kurulmuştur.

Site Özellikleri

Siteye girdiğinizde şehirlere ait tüm otobüs firmalarının listelerine ulaşabiliyor ve bilgi alabiliyorsunuz. Ayrıca seyahat etmek istediğiniz şehre ait sefirler hakkında bilgi alabilirsiniz ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Gitmek istediğiniz şehre en uygun fiyat seçenekleri ile hangi firmayı kullanacağınızı yine siteyi inceleyerek ulaşabiliyorsunuz. Bazı iller içinde firma çeşidi çok fazla olduğundan kararsız kalırsanız eğer o şehre giden otobüs firmaları arasında karşılaştırma yapabiliyorsunuz. Ve seçiminizi yaptıktan sonra otobüs biletlerinizi güvenle satın alabiliyorsunuz.

Otobüs Firmaları

Siteye girdiğiniz zaman ayrıca tüm otobüs firmalarının isimlerine ulaşabiliyorsunuz. İlgili firmanın sayfasına girip otobüs firması hangi şehir ve ilçelere hizmet veriyor öğrenebiliyorsunuz. Ve bu firmaların iletişim adreslerini kullanarak biletinizi de alabiliyorsunuz. Biletinizi aldıktan sonra otobüs terminali nerede bulunuyor bu konu hakkında da bilgi sahibi oluyorsunuz.

Şehir İsimlerine Göre Otobüs Firmaları

Site üzerinde aynı zamanda şehirlerin listeleri bulunuyor. Ve şehre taşımacılık yapan otobüs firmalarının listesi yayınlanıyor. İstersiniz bu listeleri inceleyerek firmaları ve seferleri hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Biletlerinizi alabilmeniz için aynı zamanda firmalara ait telefon numaraları ve firma adres bilgilerini alabiliyorsunuz. Böylelikle firmaları aramadan ulaşabiliyor ve kolay bir şekilde biletinizi satın alabiliyorsunuz.

Mersin Otobüs Firmaları

Site her şehre ait otobüs firmalarının listesini yayınladığı için Mersin seyahati yapmaya aracı olan tüm otobüs firmalarını listesini de bulunduruyor. Siteye bakınca Mersin iline yolcu taşımacılığı yapan oldukça fazla otobüs firması olduğunu görebiliyorsunuz. Mersin otobüs firmalarının telefon numaraları, adresleri ve şartları hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Ve kararınızı verdikten sonra Mersin otobüs bileti alabiliyorsunuz. Ve bilet ücretini ödedikten sonra isterseniz mersin otogarı bünyesinde hizmet veren firmaya gidip biletinizi alabiliyorsunuz. Mersin otobüs firmaları şunlardır; Anamur zafer turizm, As Mersin seyahat, Lüks Mersin, Mersin Nur turizm, Ben turuzm, Astor turizm, Metro, Has turizm, Lider Adana, Kontur, Nilüfer turizm, Ulusoy turizm ve Öz Diyarbakır turizm vs. Bu otobüs firmaları Mersin Otogarı üzerinden ülkenin diğer şehirlerine yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Aynı zamanda sitede örmek vermek gerekirse Mersin otogarına nasıl gidilir, otogar nerededir gibi merak edilen soruların cevapları da verilmektedir. Mersin'e seyahat etmek isteyenler içinde nereler gezilir bilgi veren bağlantı linkleri site üzerinde yer almaktadır. Sizlerde herhangi bir şehre seyahat etmek istediğiniz zaman siteyi ziyaret edebilir, o şehre nasıl gidilir , hangi otobüs firması tercih edilir bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmanın otobüs terminali üzerindeki yeri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ve sorularınızı site üzerinden aldığınız firma numaraların arayarak firma yetkililerine sorabilirsiniz. Firma yetkilileri seferler hakkında bilgileri sizlere telefonlar aracılığıyla da bildirecektir.