Kyani bugün dünyada kabul görmeye başlamış büyük ölçüde de insan yaşamına girmiş bir sistem olan Networking Marketing sistemini kullanarak ürünlerini pazarlamaktadır. Kyani ürünleri sağlık üçgeni adı verilen insan sağlığı için en önemli ve gerekli Vitamin mineral ve besin kaynağı içermektedir. Networking Marketing sistemi, teknolojinin ticaret konusundaki en gelişmiş modelidir. Yalnızca Kyani değil birçok firma gerek dünyada gerek Türkiye'de Networking Marketing sistemini kullanarak ürünlerini pazarlamaktadır. Dünyada kullanılan ülkelerde daha çok oturmuş olmasına rağmen Türkiye'de henüz sistem tam olarak oturmamıştır. Bu nedenle Kyani şikayet yazılarına sıkça rastlamak mümkündür.  Ancak her geçen gün sistemi kullanan kişi sayısı artmaktadır. Kyani, ürünlerini Networking Marketing sistemini kullanarak distribütörler aracılığı ile yapmaktadır. Ürünler distribütörler tarafından kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Kyani ürünlerini pazarlarken, aynı zamanda bünyesine aldığı distribütörleri para kazandırmaktadır. Distribütörlerin çoğalmasıyla hem firma cirosu hem de distribütörlerin Kazancı belli oranda artmaktadır.

Kyani firmasına distribütör olmak sizi aynı zamanda bağımsız bir iş sahibi durumuna getirmektedir. Bu yöntem normal mesai harcayarak yapılan işlerden çok daha fazla kazanç getirmekte.  Aynı zamanda daha az iş gücü gerektirmektedir. Günde 2 veya 3 saat çalışarak normal koşullarda kazanılan miktarın çok daha üzerinde kazanç sağlayabiliyorsunuz. Burada önemli olan sistemin belli periyotta sürdürülebilir olmasıdır. Kyani hakkında özellikle internette Kyani şikayet yazılarına. Rastlanmaktadır. Kyani Türkiye'de ürünlerini pazarlamaya başladığı zaman da Kyani şikayet yazıları bugüne oranla çok daha fazla idi. Bugün ise hem firmanın tanınmış olması hem ürünlerin tanınmış olması Kyani şikayet yorumlarını oldukça azaltmıştır. Bununla birlikte Kyani şikayet bugün geldiği noktada asılsız olduğu anlaşılmaktadır. Dünyanın 64 ülkesinde Kyani ürünleri pazarlanmaktadır. Bugün başlangıçta hedeflenen ciro olarak konulan miktarın çok daha üzerine çıkarılmış bir cirosu vardır. Dünya genelinde Kyani firmasına ait yapılmış ciro 300 milyon dolardır. Bu durum da şunu göstermektedir ki Kyani ürünleri sağlıklı ve tercih edilebilir ürünlerdir.

Kyani Nedir?

Kyani sağlık üçgeni adını verdiği alternatif tıp olarak bilinen tedaviye yardımcı ürünler üretmektedir. Bu ürünler sağlık konusunda insanların bağışıklık sistemini güçlendirmektedir.  İnsan yaşamında en önemli yer tutan B grubu vitaminleri Nitro asit Omega 3 gibi bileşenler Kyani ürünlerinin içeriğini oluşturur. Bu ürünler bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi antioksidan özelliği ile hastalıklara karşı direnç sağlayan ve koruyan niteliktedir. Kyani ürünleri distribütörler tarafından kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Böylelikle kullanıcılar yeni ürünleri hakkında fikir edinmiş, onları kullanmış ve sonuçlarını görmüş olurlar. Bunun sonucunda ise bu ürünleri sürekli kullanmak için ve bunları daha uyguna alabilmek için aynı zamanda kendileri dışındaki insanlara da ulaştırır distribütör olurlar. Böylelikle hem ürünleri ucuza almış olurlar hem de ürünlerin kullanılacağı alıcıları genişletmiş olurlar. Bugün Kyani firması hedeflediği kullanıcı sayısına büyük ölçüde ulaşmıştır. Olumlu geri dönüşler, Kyani ürünleri hakkında olumlu gelişmeler, ürünün pazarlanmasını kolaylaştırmış ve çok daha fazla arttırmıştır.

Kyani Üyelik

Kyani firmasına üye olmak son derece basittir. Dilediğiniz bütün kanallardan Kyani ailesine katılabilirsiniz. Dilerseniz distribütörler kanalıyla bilgilendirilip ürün kullanarak distribütör olabilirsiniz. Bir distribütörün en az 3 distribütör ekleyerek sisteme girmiş olur. Satış yapıldığında aynı anda birçok distribütör bu satış hareketliliğinden para kazanmaktadır. Sistemin bir parçası ve zincirin bir halkası olmanız durumunda sistem yatay ve dikey olarak genişlemektedir. Ürün kullanımını ve distribütör sayısını ne kadar arttırırsanız çok daha fazla kazanç elde edersiniz. Üstelik günün büyük bir kısmını bu işe ayırmanız gerekmez. En az iki üç saat çalışarak normal koşullarda kazanabileceğinizin çok daha fazlasını kazanır, aynı zamanda Kyani ailesinde kariyer sahibi olursunuz.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri ilaç değildir. Ancak Alternatif tıp olarak bilinen bitkilerle tedaviye yardımcıdır. Var olan tedaviye yardımcı olmak amacıyla kullanılan ürünlerdir. Kyani ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra birçok hastalığın gerilediğini ve sağlıklı insanların kullanması durumunda ise hastalıklara karşı direncin arttırdığı görülmüştür. İçeriğinde bulunan koyu renkli sebze ve meyveler insan vücudu açısından son derece yararlı vitamin ve mineraller içermektedir. Bunların içinde yaban mersini bu konuda en favori bitkidir. Yaban mersini bitkisinin özelliği, içinde Nitro asit bulunmasıdır. Aynı zamanda yaban mersini bitkisinin antioksidan özelliği vardır. Antioksidan özellik insan vücudu açısından son derece gerekli günlük yaşamda alınan bütün toksinleri dışarı atmayı sağlayan bir bileşendir. Bunun yanı sıra B1, B2, B6, B12 vitamini Omega 3 gibi temel gerekli besin maddeleri ve vitamin içermektedir. Ürünlere ulaşmak distribütörler aracılığı ile sağlanmaktadır.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünleri tek tek satılan ürünler değildir. Sağlık üçgeni adı verilen paketler halinde satılmaktadır. Bu satışlarda distribütörler aracılığı ile yapılmaktadır. Distribütör olmaya karar veren kişi Kyani ürünlerinin bulunduğu paketlerden bir veya birkaçını satın alarak içindeki ürünleri yakınındaki insanlara hediye eder. Ürünün bir anlamda reklamını yapmış olur.  Ürünü kullanan insanların geri dönüşümleri, ürün hakkındaki fikirleri değerlendirilerek ki bu fikirler genellikle olumlu fikirler olur, kullanan kişi Kyani ailesine katılabilir veya katılmadan ürünleri distribütörler aracılığı ile satın alabilir. Ancak uzun vadeli kullanım gerektiren ürünlerde doğru yöntem Kyani ailesine katılıp distribütör olmaktır. Böylelikle hem sağlıklı ürünleri kullanmış olur hem de bu ürünleri etrafındaki insanlara vererek, satarak kazanç sağlamış olur.

Kyani firmasında para kazanmak son derece adil olmaktadır. Plana dahil olduğunuzda sizin sattığınız ürünler bir altınızda eklediğiniz distribütörlerin satışları ve üstünüzdeki distribütörlerin satışları birbiriyle ilişkili olduğundan kolektif bir kazanç söz konusu olur. Kyani ailesine üye olmak için size bir ID numarası ve şifre verilir. Bu ID numarası ve şifre ile sisteme giriş yaparak oradan ürün satabilir, distribütör ekleyebilirsiniz, aynı zamanda diğer dünya ülkelerindeki satışları takip edebilir, en fazla hangi ürünün kullanıldığı hakkında bilgi edinebilir, genel anlamda sistemin işleyişi ile ilgili de bilgi sahibi olabilirsiniz. O alan tamamen size ayrılmış özel bir alandır.

Kyani Para Kazanma

Kyani firmasında para kazanma kolektif olarak gerçekleştirilmektedir. Kyani ailesini bir tür örgütlenme gibi de düşünebilirsiniz. Ortak bir ürünü pazarlayan birçok insanın bir araya toplandığı bir sistemdir.  Kyani ürünlerinden para kazanmak için önce distribütör olursunuz, distribütör olduğunuzda size bir ID numarası ve şifre verilir. Bu sizin kullanıcı adınız ve şifrenizdir. Bu ID ve şifre aynı zamanda sizin iş yerinizin anahtarıdır.  Burada en az 3 distribütör eklediğinizde ve bu 3 distribütör her biri üçer distribütör eklediğinde sisteme otomatik olarak dahil olmuş ve para kazanmaya başlamış olursunuz. 3 distribütör edindiğiniz de her birine Kyani ürünlerini hediye ederek veya satarak onların tanıtılmasını sağlamış olur. Kullanıcıların geri dönüşümleri onların Kyani ailesine katılıp katılmamasını da belirlemektedir. Yani ürünleri son derece sağlıklı ve tercih edilen ürünler olduğundan bu noktada Kyani şikayet yazılarının da asılsız olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Başlangıç noktasına göre Kyani şikayet bugün gelinen noktada son derece azalmıştır. Bunun sebebi ise ürünlerin kullanımı ve kalitesi ile ilgilidir. Bu da firmaya olan güvenden kaynaklanmaktadır.  Kyani kurumsal bir firmadır. Ürünlerinin pazarlanması Sağlık Bakanlığı onayı ile yapılmaktadır. Dolayısıyla ürünler son derece sağlıklı ve insan yaşamı için önemli ürünlerdir. Birçok hastalıkla mücadelede Kyani ürünleri kullanılmaktadır. Özellikle kalp damar hastalıkları, şeker hastalığı, kolesterol, hipertansiyon gibi hastalıklarda son derece etkilidir. Kanser oluşumunu önleyen etkisi ise en önemli özelliklerinden biridir.

Kyani Kazanç Planı

Kyani firmasının bir satış planı ve bir satış prensibi vardır. Bu prensiplerden en önemlisi satışların distribütörler aracılığı ile yapılıyor olmasıdır. Distribütörlerin Kyani ailesine ekleyeceği yeni distribütörler sistemin gelişmesini ve büyümesini sağlamış olurlar. Aynı zamanda bu sayede ciddi anlamda para kazanır ve kariyer sahibi olurlar. Sistemin tam olarak işleyişi hakkında en doğru bilgiye Kyani eğitim seminerlerinde bulabilirsiniz. Burada gerek ürünlerin içeriği hakkında bilgi, gerek ürünlerin hangi alanlarda kullanıldığı hakkında bilgi ve ürünlerin nasıl pazarlandığı, satışa sunulduğu hakkında geniş bilgi sahibi olursunuz. Distribütör kazanma, distribütör edinme ve bu distribütörlerin sistemin içine dahil olmasının nasıl olduğu konusunda da geniş çaplı bilgi sahibi olursunuz. Bu anlamda eğitim seminerlerine katılan bütün bireyler Kyani şikayet konusunda bir fikri olur ve Kyani şikayet yorumlarının asılsız olduğuna da ikna olurlar.