Kerim Demir, İstanbul’da doğan ve bu şehirde ikamet eden 2002 doğumlu Youtuber’dir. 2014 yılında, henüz Youtube için gelişim evresi denilebilecek bir dönemde, Youtube Türkiye olarak adlandırılan kitleye hitap eden son derece eğlenceli ve eğitici videolar çekmeye başlamıştır.

Kerim Demir Kimdir ?

Kerim Demir 2002 yılında İstanbul’da doğmuş bir Youtuber’dir. Henüz 12 yaşındayken başladığı Youtube macerasına günümüzde de devam eden Demir, yüzlerce video çekmiş ve çok sayıda videoda tüm detayları kendisi yönetmiştir. Hem kamera önünde hem de kamera arkasında, içeriklerinin her bir bölümü için çalışmaktadır. Gaziosmanpaşa Ortaokulu mezunu olan Demir, ortaokulun ardından Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Bilişim Teknolojileri okumuştur. Liseyi sevdiği bir bölümde okuması, Youtube kanalı ve internetle ilgili çok daha derin bilgileri elde etmesinin önünü açmıştır.

Kerim Demir Videoları

Kerim Demir’in 2020 yılı sonu itibariyle 280 bine yaklaşan abone sayısı, sadece 3 yıllık bir zaman diliminde bu kanala abone olmuştur. Oyun videolarının nasıl çekilebileceği, video çekerken dikkat edilmesi gerekenler, bilgisayar veya telefon üzerinden nasıl para kazanılabileceğiyle ilgili içerikler hazırlıyor. Kendi de çok genç yaşta bu alanda girişimlerde bulunmuş olduğu için, 18 yaşından küçük çok sayıda takipçisinin bir an önce kendi paralarını kazanmaya başlamaları amacıyla yardımcı oluyor. Kerim Demir Youtube kanalında yer verilen içerikler sadece Youtube kanalı kurulmasıyla ilgili olmadığı için, pasif gelir ve sosyal medyadan para kazanma yöntemlerine de ulaşılabiliyor.

Kerim Demir Reklam Geliri Videoları

Türkiye’de reklam gelirlerinden aylık ne kadar kazanılabileceğini, kaç abonesi olan kanalda ne kadar gelir elde edilebileceğiyle ilgili videolara Kerim Demir aracılığıyla ulaşılabiliyor. Kendisi yüzlerce videoya imza atmış olması nedeniyle, tüm abonelerinin ve videolarına ilgi gösteren Youtube kullanıcılarının para kazanması için çeşitli taktikler veriyor. Çok erken bir yaşta kendi evine çıkmış olması, ayda on binlerce lira kazanmaya başlamış olması, bu alanda ilerlemek isteyenler için özel bir idol haline gelmesini sağlamıştır. Reklam gelirleriyle ve reklamlardan nasıl para kazanılabileceğine yönelik merak ettiğiniz her şeyi, Demir’in kanalından bulmanız mümkündür.