2008 yılından itibaren hasır tel üretimi yapan firmamız, kalitesinden taviz vermeden müşteri memnuniyet seviyesini yükseltmek için, sektördeki en iyi ürünleri en ucuz fiyatlara vermektedir. Firma olarak standart üretimlerin dışına çıkarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde özel ölçü hasır tel üretimi de yapmaktayız.

Ürettiğimiz tüm çelik hasır tel ürünlerimiz, TSE ve Avrupa birliği standartlarına uygun olarak imal edilmektedir ve firmamız garantisi altındadır.

Ürünlerimiz

Firmamız 2 MM’den 8 mm.ye kadar, tarım, fabrika ve inşaat alanlarında güvenlik ve sınır belirleme, çocuk parklarında güvenlik, hayvan kafeslerinde ise koruma amacı ile kullanılmak üzere hasır tel üretmektedir. Firma olarak, istinat duvarları ve büyük ebatlı ürünlerin teşhirinde kullanılan gabion sepet, istenilen ölçü ve ebatlarda bakım istemeyen uzun ömürlü panel tel, bazı bölgelerin korunması ve güvenliği maksadı ile istenen özel ölçü hasır tel üretimleri de yapmaktayız. Ayrıca, asansör kuyuları, dekoratif maksatlı süs uygulamalarında, inşaatta ince sıva işinde, tavuk ve kuş kafesleri ile filtre sistemlerinde kullanan asansör kuyu teli ile her sektörde rahatlıkla kullanılabilen raf teli imalatı da yapmaktayız.

Diğer Hususlar

Üretimini yaptığımız tüm hasır tel çeşitlerine özellikleri ile birlikte sitemizden ulaşılmaktadır. Sipariş ve taleplerinizi sitemizin iletişim bölümündeki mesaj bölümünden veya aynı sayfada bulunan telefon numaralarımızdan yapabilirsiniz. modern üretim tesislerimiz ve profesyonel kadromuz sayesinde siparişlerinizi istediğiniz sürelerde teslim etme imkanımız mevcuttur. müşterilerimizin isteklerinin tam anlamı ile yerine getirilmesi için üretim aşamalarımızın her safhasında, sipariş sahipleri ile koordine etmekteyiz. bu güne kadar yaptığımız büyük ölçekli uygulamalarımız sitemizden takip edilebilmektedir. ayrıca tenis kortları, voleybol sahası, halı saha, yüksek güvenlikli çit ve tel çit kapı uygulamalarımız da ülke çapında talep görmektedir.