Günümüzde giderek yaygınlaşan kullanımı nedeni ile paykwik kart özellikle sanal kart kullanmak isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Ödemelerinizi güvenli hale getirmek istediğinizde tercih edeceğiniz paykwik kart için site üzerinden online satın alma işlemi yapabilirsiniz. Güvenli şekilde yapılacak olan satın alma işlemlerinin ardından kart bilgileri kısa sürede tarafınıza ulaştırmaktadır. Bu sayede almış olduğunuz tek kullanımlık kart bilgileri ile ödeme işlemlerinizi sorunsuz olarak yapmanız sağlanmaktadır. Ön ödemeli koşulu ile kullanılmakta olan kart banka kartı ya da kredi kartı kullanmak istemeyenler için internet üzerinden yapılan alışverişleri güvenli hale getirmektedir.

Tek kullanımlık olarak hazırlanmış olan sanal kart özellikle kişisel bilgilerinize ihtiyaç duymadan internet üzerinden yapmış olduğunuz alışverişlerin güvenli şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Kullanım sonrasında kartta kalan parayı hesabınıza aktarabilmeniz için paykwik al işlemlerini site üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz. İşlem sonrasında kartta bulunan tutar hesabınıza aktarılmaktadır.

En Ucuz Paykwik Fiyat Listesi

Kartı kullanmak isteyenler satın alma işlemleri sırasında harcayacakları tutara göre tercih yapabilirler. Euro üzerinden yapılan hesaplamalar dahilinde belirlenen fiyat seçenekleri değişmektedir. Kart üzerinden ödeme yapılabilmesi için öncelikle yapılan satın alma işlemleri sırasında harcanacak miktara göre işlem yapılması sağlanır. Güncel olarak belirlenmiş olan paykwik fiyatları üzerinden karşılaştırma yapılabilir. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeler dahilinde istedikleri bilgilere ulaşabilirler.

Site üzerinden gerçekleştirilecek olan satın alma işlemlerinin ardından kart bilgileri istediğiniz miktarda ödeme yapmanız için iletişim bilgileriniz üzerinden tarafınıza gönderilmektedir. Destek hattı ile yaşanabilecek her türlü problemde kısa süre içerisinde yardım almanız sağlanmaktadır. Uygun fiyat seçenekleri ile alışveriş yapmak isteyenler Euro üzerinden yapılan hesaplamalar dahilinde belirlenen tutarlara göre satın alma işlemi yapabilirler.