Gebze evden eve nakliyat hizmeti ekspertiz işlemi ile başlar ambalajlama, montajlama, yükleme, boşaltma ve yerleştirme işlemleri ile devam eder. Bütün eşyalarınızın nakliye hizmetleri Unlusoy Nakliyat ile profesyonel ve sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır. Eşyalarınızın alanında uzman personellerimiz ile ambalajlanması, sökülmesi ve kurulması itina ile yapılmaktadır.

Gebze Evden Eve Nakliyat – Ekspertiz İşlemi

Unlusoy Nakliyat ile anlaşmanız halinde sizlere taşınmanız adına en uygun fiyatın verilebilmesi için sizlere ekspertiz ücretsiz hizmeti sunmaktayız. Ekspertiz hizmetimizde evinize gelerek eşyalarınızı yerinde inceliyoruz ve eşyanıza uygun araç, personel ve malzemeler göndererek sizlere en uygun fiyatı sunuyoruz. Ekspertiz hizmetimiz firmamız tarafından ücretsiz sunulmaktadır.

Gebze Evden Eve Nakliyat – Ambalajlama İşlemi

Unlusoy Nakliyat olarak evinizde bulunan bütün eşyaların ambalajlanması firmamızın hizmet kapsamına dahildir. Beyaz eşyalarınız, koltuk takımlarınız, gardırop parçalarınız ve diğer kalan bütün eşyalarınız kaliteli paketleme malzemeleri ile sarılmaktadır. Eşyaların taşınması sırasında eşyaların hasar görmemesi için ambalajlama çok önemlidir. Gebze evden eve nakliyat Unlusoy Nakliyat olarak piyasada bulunan en kaliteli ambalajlama malzemelerini kullanmaktayız.

Montajlama İşlemi

Evinizde bulunan ve taşınması için montaj de-montaj işlemlerine ihtiyaç duyan bütün eşyalarınızı usta marangozlarımız ile montaj işlemlerini yapmaktayız. Evinizde bulunan gardırop, yemek masası, koltuk başlıklar ve diğer tüm eşyaların montajlanması firmamız tarafından itina ile yapılmaktadır.

Eşyaların Yüklenmesi

Gebze evden eve nakliyat Unlusoy Nakliyat olarak eşyalarınız yüklenirken asansörlü taşımacılık hizmeti sunmaktayız. Eşyalarınız yüklenirken eğer eviniz yüksek katlarda ve asansör kullanımına uygunsa ilk tercihimiz asansörlü taşımacılık ile yükleme yapmak olacaktır. Asansör kurulumu olmadığı durumlarda bina merdiveni veya bina asansörü kullanılarak eşyalarınız aracımıza yüklenir.

Evden Eve Nakliyat Boşaltma İşlemi

Unlusoy Nakliyat olarak eşyalarınızı nasıl yüklediysek aynı şekilde boşaltıyoruz. Asansörlü taşımacılık için yeni adresiniz müsaitse asansör kurulumu yapılıp eşyalarınız hızlıca yeni adresine nakliye edilir. Eşyalarınız boşaltılırken bina asansörü veya bina merdiveni kullanılabilir.

Eşyaların Yerleştirilmesi

Ev taşıma firması olarak eski evinizdeki düzeninizi aynı şekilde yeni adresinizde de sağlıyoruz. Eşyalarınız boşaltılırken personellerimize hangi odanın ne odası olacağını söylemeniz ve eşyaların nereye yerleştirmelerini istemeniz yeterli olacaktır. Yani “yatak odası bu oda olsun gardırop bu duvara kurulsun” demeniz durumunda öyle yapılacaktır.

Gebze Eve Nakliyat Unlusoy Nakliyat

Unlusoy nakliyat olarak sizlere sadece ev taşıma hizmeti değil aynı zamanda eşya depolama, şehirler arası ev taşıma ve diğer çoğu taşımacılık hizmetlerini sunmaktayız. Fiyat teklifi almak için web sitemizi hemen ziyaret edip bizimle iletişime geçebilirsiniz.