Express Vinç firması olarak vinç kiralama hizmetleri sağlamaktayız. Vinç kiralama hizmetleri başta inşaat alanları olmak üzere liman, rıhtım gibi birçok yerde de büyük kolaylıklar sağlar. Farklı ağırlık kapasitelerine sahip olan vinçler arasından sizin ihtiyacınıza en uygun olan makineyi çok uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Firmamızda vinçler çok geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Vinç Çeşitleri Nelerdir?

Vinç çeşitleri kullanım alanına, taşıma kapasitesine, mekanizmasına, teknik özelliklerine vb. göre değişiklik göstermektedir. Firmamızdaki vinç çeşitleri şunlardır:

  • Mobil vinçler,
  • Eklemli platformlar,
  • Araç üstü platformlar,
  • Araç üstü vinçler,
  • Sepetli vinçler,
  • Örümcek vinçler.

Özellikle sepetli ve mobil vinçler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İş kullanım alanına ve diğer özelliklere bakılarak firmamızın müşteri temsilcileri size en uygun makineyi önerebilir.

Vinç Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler Nelerdir?

Vinç seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler arasında vinçlerin hangi alanda kullanılacağı gelmektedir. İnşaat alanında mı, endüstriyel alanda mı, bina boyamada mı, limanda mı? İş koluna ve kullanım alanına uygun bir vinç seçimi yapmak çok önemlidir.

Öncelikli konulardan biri de işin büyüklüğü ve ne kadarlık yük taşınacağıdır. Yük ve mesafe kapasitelerine göre vinç tercih edilmelidir.

Express Vinç ile Vinç Kiralama

Express Vinç ile vinç kiralama işlemlerinde firmamızın kiralama departmanı ile iletişime geçebilirsiniz. Vinç kiralama işlemlerinde işin süresi, niteliği, hangi sektörde olduğu ya da büyüklüğü seçimde önem kazanmaktadır.

Vinç kiralama işlemi ile ilgili departmanımıza gerekli bilgileri sunduktan sonra size en kısa sürede uygun vinç ve fiyat teklifi yapılmaktadır. Şirketimiz yüksek kalitedeki vinçleri çok ekonomik fiyatlarla kiraya vermektedir.

Vinçler Hangi Yüksekliklerde Kullanılabilir?

Vinçlerin ağırlık taşıma kapasiteleri kadar yükseklik mesafeleri de dikkate alınmalıdır. İnsan gücünün uzanamayacağı mesafelere vinçler ulaşabilir, eşya taşıyabilir ya da o mesafede bina boyama, reklam vb. işlerin yapımına aracı olabilir.

Vinçlerin modellerine göre ulaşabilecekleri yükseklikler de değişir. Vinçlerin kullanılabilecekleri yükseklik ölçüsü ortalama olarak 25 metre ile 85 metre arasındadır.

Vinç Kullanımında İş Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Vinç kullanımında iş güvenliğinin sağlanması öncelikle operatörlerin iyi bir eğitim alması ile sağlanmaktadır. Makinenin güvenli biçimde kullanılması hakkında herşey detaylıca öğretilmektedir. Aynı zamanda firmamızda vinçlerin bakımı düzenli aralıklarla gerçekleştirilir.

Express Vinç’i Diğer Firmalardan Ayıran Özellikleri

Express Vinç firmamız vinç kiralama piyasasında lider konumundadır. Ekonomik fiyatları, kiralama sürecinde ve sonrasında sunduğu teknik destek, çok geniş kapsamlı makine parkuru, müşteri hizmetlerinin etkili desteği vb. şirketimizi rakiplerinden öne geçirmektedir.

Kiralama süreci hızlı biçimde gerçekleşir. Fiyat teklifleri için dönüşler kısa sürede yapılmaktadır. Express Vinç’i diğer firmalardan ayıran özellikleri temelde bunlardır. Aynı zamanda operatörlerimiz de en iyi biçimde eğitilmiştir.

Çok uygun fiyatlarla vinç kiralayarak iş veriminizi yükseltebilir, güvenli ve profesyonel vinç hizmetimizden yararlanmak için bizi hemen arayabilirsiniz!