Elektrik tesisatının kontrolünün sağlanması, donanımla ilgili ortaya çıkma ihtimali olan pek çok problemin önüne geçecektir. Bu çalışma özellikle donanımın ömrünü uzatan ve sahanın çalışma sorunlarını en aza indiren bir çalışma halindedir. Ankara paratoner konusunda olduğu gibi, her türlü elektrik tesisatı kontrolü ve ölçümü konusunda yardımınıza koşacak Loft Enerji, elektrikle ilgili tesisatın yönetmeliğe uygunluğunun ne derecede olduğunun saptamasını gerçekleştirir.

Binalar için son derece önemli olan bu konu, Loft Enerjinin uzman ekibi tarafından sağlanmaktadır. Zira tesisatta var olan herhangi bir problemin olması halinde anında müdahalenin ekip tarafından yapılması mümkün bir hale gelir. Elektrik tesisatı ölçümü ve kontrolü, tıpkı ölçüm ve Ankara topraklama raporu çalışmasında olduğu gibi, yetkili sertifikasına sahip olan elektrik mühendisleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu çalışma sayesinde tesisatta sıkıntı doğurabilecek her türlü detay tam olarak anlaşılırken, olası potansiyel tehditlerde bizzat yetkili kişiler tarafından etkisiz bir hale getirilmektedir.

Doğalgaz Topraklaması

Öte yandan binalarda doğalgaz hatlarına dair topraklanma sorunları da bina güvenliği ile sık bir şekilde insanların karşısına çıkıyor. Binaların her zamankinden daha güvenli ve sorunsuz bir halde tutulabilmesi ve montajda yer alan sorunları bitirebilmek için mutlaka bu çalışmaya da ihtiyaç vardır. Loft Enerji, Ankara doğalgaz topraklaması konusunda bir adım öne çıkarken, binaların her türlü tedbiri alabilmesine doğrudan yardımcı olacak bir isimdir.