İzmir'in en köklü ve ilk özel ilkyardım eğitimi merkezlerinden biri olan Akademi AKAD kurulduğu ilk günden bugüne kaliteli eğitim hizmeti anlayışını ilke edinmiştir.

Bu doğrultuda İzmir'de en çok ilk yardım eğitimi veren eğitim merkezi olup 20.000 den fazla kişiye ilkyardım eğitimi vermiştir. Kalitesine ve gelişim sürecini kayıt altına almak ve takip edilir, denetlenme ihtiyacı hissettiği ve ne denli gelişmeye açık bir kurum olduğunu ISO 9001 Belgesi alarak göstermiştir.

İzmir'de ilk ve tek ISO 9001 Kalite Belgesine sahip ilk yardım eğitim kurumudur. Bu kapsamda Temel İlkyardım Eğitimi, İlkyardım Güncelleme Eğitimi, Yangın Eğitimleri gibi birçok eğitimi de vermektedir. Verdiği eğitimler ve daha fazla bilgi için web sitesi olan www.akademiakad.com u ziyaret etmenizi öneririz.

Web sitesinden söz açılmışken. Günümüz teknolojisi ve tasarımına uygun mobil uyumlu (Responsive), kullanıcı dostu web sitesi ve Google ile yapılan aramalarda 1. sırada çıkması için SEO danışmanılığı hizmetini izmir web tasarım firması www.fikir360.com yapmaktadır. Akademi Akad'ın büyümesine katkılarının çok olduğu ve yıllardır aramalardaki 1. sıralarda çıkması, düşmemesi bunun en büyük kanıtıdır.

Türkiye'de de önemli yer eden AKADEMİ AKAD ilkyardım eğitici eğitimi hizmetinde de kaliteli kurs verme ilkesini sürdürmektedir ki diğer illerden de eğitici eğitimi için talepleri karşılamaktadır. İlk Yardım Eğitici Eğitimi Sertifikası Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Sektöründe lider olan Akadademi AKAD bugün öncü ilkyardım kursu firmalarından biri haline gelmiştir. Diğer firmalarında taktirini toplamış köklü bir eğitim merkezidir.