Nubes otomotiv güvencesiyle beğeninize sunulan forklift lastiklerimizin garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 1 yıldır.

Şirketimiz tarafından satışı yapılan Continental, Michelin, Nutorque, Nubes, Nubeco, Raybar marka dış ve iç lastikler, üretim, malzeme ve işçilik hatalarına karşı garanti kapsamındadır.

Malın; teslim tarihinden itibaren garanti kapsamı içinde kalmak kaydıyla 1(bir) yıl içerisinde aynı arızayı ikiden fazla tekrarlaması, tamir için geçen azami sürenin aşılması, arızanın tamirinin mümkün olmadığının firmamız tarafından düzenlenecek bir rapor ile belirlenmesi durumlarında, ücretsiz olarak değiştirme işlemi yapılacaktır.

Mal, aşırı kullanım nedeniyle taban diş derinliğinin emniyet seviyesi olan ve resmi kuruluşlarca tespit edilen en düşük diş derinliğine kadar aşınması ile lastik kullanım ömrünü tamamlamış olacağından, garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

Nubes Otomotiv güvencesiyle beğeninize sunduğumuz forklift lastiklerden bazıları aşağıdaki gibidir:

Nutorque 27X10-12 ADVANCE

Nutorque dolgu lastikler; 3 katmanlı sırt bölgesi, premium kaliteli sırt hamuru ve güçlendirilmiş gövde yapısı sayesinde zorlayıcı yüzeylerde mükemmel çalışır ve operasyonunuza en yüsek katkı sağlar, maliyetlerinizi düşürmeye yardım eder.

Nubes 8.25-15 POWER 3L+

Nubes Dolgu lastikler; 3 katmanlı sırt bölgesi, yenilikçi yüksek kaliteli hamuru sayesinde zorlayıcı yüzeylerde mükemmel çalışır ve operasyonunuza en yüsek katkı sağlar, maliyetlerinizi düşürmeye yardım eder.

Nubeco 7.00-12 OPTIMA

Nubeco dolgu lastikler; 2 katmanlı sırt bölgesi, ideal sırt hamuru sayesinde günlük 6 saatten az çalışan forkliftlerde ekonomik kullanım için tasarlanmış dolgu lastik markamızdır.

Continental 225/75-10 (23×9-10) SC20+ SIT

Continental SC20 desenli siyah dolgu lastikler, tüm dünyada en zorlu şartların üstesinden gelebilecek nitelikte performansa sahip, premium segmentin en üstün lastiğidir. Üstün kauçuk özellikleri, kuvvetli ve esnek gövde yapısı sayesinde operasyonun adeta sigortasıdır.Birçok premium marka forklift üreticisinin de OEM tercihi olan CONTINENTAL SC20 deseni, çalışma saati başına maliyet hesabında tüm işletmelere çok önemli ekonomik avantajlar katmaktadır.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi  know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco ve Raybar  forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.