AK Parti’yi destekleyen yayınlarıyla bilinen Akit gazetesinin haber sitesi olan Habervaktim.com'dan Gezi Parkı eylemcilerine ağır sözler: Camide grup seks bile yapmış olabilirler.

Gezi Parkı eylemlerinin başladığı günden bu yana, direnişçilere yönelik saldırgan haberleriyle öne çıkan habervaktim.com, direnişi “Amerikancı” bile ilan etti.

Habervaktim.com “yazarı” Mustafa Durdu, “Bunlar CIA’nın çocukları” başlıklı yazısında, “Taksim’i bahane eden Kemalistler, Apocular, Amerikancılar, BDP’liler ve CHP’liler birleşerek darbe hazırlığı yapmak için arabaları ateşe verdiler, polisi linç etmeye çalıştılar. Eylemlere en büyük desteği Murat Karayılan ve ekibi verdi” iddiasında bulundu. Durdu, "Dolmabahçe’deki  camiyi, ABD’nin kâfir askerleri gibi kirlettiler, yağmaladılar. Cami içinde içkilerini zıkkımlandılar. Bunlar görünenlerdi. Bir de görünmeyenler var. Çünkü güvenlik kameraları tahrip edilmiş. Camide grup seks bile yapmış olabilirler. Müslümanların harimiismetine tecavüz edildi" dedi.

İşte o yazı:

Taksim’i bahane eden Kemalistler, Apocular, Amerikancılar, BDP’liler ve CHP’liler birleşerek darbe hazırlığı yapmak için arabaları ateşe verdiler, polisi linç etmeye çalıştılar. Eylemlere en büyük desteği Murat Karayılan ve ekibi verdi.

Taksim gezi parkı denilen yer fuhuş yuvası idi. Bu fuhuş yuvasının ortadan kaldırılmasından rahatsız olanlar da bu eylemlere destek verenlerdendir. Eylemlere saftirikçe destek veren bir diğer grup da antikapitalist Müslümanlar adı verilen zındıka grubudur. Şerlerinden Allah’a sığınırız.

Özgür Gündem ile Aydınlık, Cumhuriyet ve Sözcü’nün manşetleri bir haftadır aynı.

Mustafa Kemal ve Abdullah Öcalan’ın posterleri yan yana açıldı.

CIA ve MOSSAD ajanlarının liderliğinde başlayan eylemlerde her türlü rezillik yaşandı.

Türkiye’nin %0,1’i AKP‘yi devirmek ve intikam almak için bir araya geldi. Fırsattan istifade eden bazı münafıklar da Gül ile Erdoğan’ın arasını açmak için fitneye başladı.

Gösteriler başladıktan sonra anlaşıldı ki emir ABD Dış İşleri Bakanlığından gelmiş. CIA ve MOSSAD başta olmak üzere ne kadar gâvur istihbaratı varsa eylemleri yönlendirdi. Amaç 13 adet ağacın sökülmesini engellemek yahut AVM açılmasını iptal ettirmek filan değildi. Bu sadece bahane. Amaç kaos çıkarıp ülkede iç savaş başlatmaktı. Adana ve Hatay’daki eylemleri MOSSAD yönlendirdi. İstanbul, İzmir ve Ankara’daki eylemleri ise CIA yönlendirdi.

Bunlar, Reyhanlı’daki patlamaya da çok sevindiler. Bunların en büyük beklentisi ülkede kaos çıkması, iç savaş çıkması, ABD’nin Türkiye’yi işgal etmesidir. Böyle bir durumda kendi kurtarılmış bölgelerini oluşturup BAAS tipi bir yapı kuracaklar.

Kusura bakmasınlar, böyle bir işgal anında Mücahidler size bu ülkeyi yedirmezler.

CHP’nin Eskişehir İl Genel Meclisi Üyesi Erdal Şanlı açıkça Başbakan’ı ölümle tehdit ediyor. “Tayyip Mezara, Halk İktidara” şeklinde döviz taşıyor.

Batılı ülkeler hemen harekete geçti. “Bizim çocuklar yeniden harekete geçti.” diye beklenti içine girdiler ama hava aldılar. ABD, darbe provasına destek verdi, fakat hava aldı.

İsrail bir an için ümide kapıldı. Türkiye karışsın, bizimkiler işleri yoluna koysun, diye bir beklenti içine girdi. Ama onlar da hava aldı. İstanbul’daki bazı mobese kameraları teröristler tarafından imha edildi. Buna rağmen pek çok CIA ve MOSSAD ajanı yakalandı.

BDP ve CHP umuda kapıldı. “Bize de ekmek çıkar” diye düşündü ama aç kaldı. Kemalistler, PKK’lılar ve diğer marjinal sol gruplar kısa süreli sevinç yaşadılar “Faşizmi geri getiririz.” ümidine kapıldılar. Bu lokal eylemleri yayınlamayan TV araçları tahrip edildi. Kanal D terör örgütleri tarafından tehdit edilince haber bültenlerini tamamen bunlara ayırdı.

Eylemciler içindeki teröristler birbirlerine kurşun sıkıp polisin üzerine atma yoluna girmiş olabilir. Bir kısım eylemci necis ayakları ve cünüp bedenleri ile Dolmabahçe’deki  camiyi, ABD’nin kâfir askerleri gibi kirlettiler, yağmaladılar. Cami içinde içkilerini zıkkımlandılar. Bunlar görünenlerdi. Bir de görünmeyenler var. Çünkü güvenlik kameraları tahrip edilmiş. Camide grup seks bile yapmış olabilirler. Müslümanların harimiismetine tecavüz edildi. Müslümanlar onların mabetlerine saygı duyarken aynı saygıyı onlar göstermedi.

Şurası unutulmasın ki biz onların dinine girmedikçe onlar bizden asla razı olmayacaklar. Biz onların taptıklarına tapmadıkça bize hep düşman olacaklar. Siz istediğiniz kadar onların mabet-i kebiri anıtkabire saygı duyun onlar bizim mabetlerimize saygı duymayacaklar. Siz istediğiniz kadar onların taptıkları heykellere saygı duyun, onlar şeriata saygı duymayacaklar. Şunu herkes beynine işlesin!

Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu yoktur.

Bu insanlar, AKP’ye oy vermeyenleri bile zorla AKP’li yapıyorlar. AKP’ye saldırdıkça AK Parti’nin oyları artıyor. Halk bakıyor ki nerede İslâm düşmanı var AKP’ye sövüyor, “Demek ki AK Parti haklı imiş, demek ki AK Parti’ye oy vermek boynumuzun borcu.” diyor. Milleti zorla AKP’li yapıyorlar. Onlar tepindikçe AKP’nin oyları artıyor.

Çıkarılacak Hisse: Gördüğünüz gibi bu insanlar Batıl, sapkın davaları için canları pahasına mücadele yolunu seçerken biz Müslümanlar sekülerleştik, dünyaya tapar olduk, kutsal davayı unuttuk, İslâm için kılımızı bile kıpırdatmaz olduk. Demokrasiden, seçimlerden medet umar olduk. Demokrasi ile İslâm’ın geleceğini zannettik. Oysa demokrası insanları saptıran beşerî bir din, helvadan bir puttu. Bunu düşünmedik. Yazık bizlere!