Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,"AK Parti Seçim Beyannamesi" ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla Ankara Arena'da düzenlenen toplantıya katıldı.

Konuşmasında ana muhalefet partisi ile MHP liderine yüklenen Erdoğan, daha önce Gülen Cemaati'ni işaret ederek yaptığı 'Haşhaşi' benzetmesini yineledi, "CHP'nin ipleri bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. CHP paralel örgütün kasetleri ile tamamen esaret altına alınmıştır." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

"CHP'NİN İPLERİ BU HAŞHAŞİ ÖRGÜTÜNÜN ELİNDE"

"Dün bazı ses kayıtları ortaya döküldü. Buyursun CHP, MHP bunları da dinlesin. Azerbaycan üzerine yapılan kirli hesapları dinlesinler. Ama bunları dinleyemezler. CHP'nin ipleri bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. CHP paralel örgütün kasetleri ile tamamen esaret altına alınmıştır. CHP'nin genel müdürü çıkıp nerede bu paralel devlet gidip de üye olacağım derse hiç kimse şaşırmasın. CHP'nin son iki aydır Ergenekon'dan bahsettiğini duyan var mı? CHP'nin içinde hiç mi aday yoktu?  CHP kasetlerin bedelini ödüyor."

"EY BAHÇELİ GEZİCİLERİ SAVUNMAK SANA MI KALDI?"

"Kasetle gelirsen işte böyle kasetlerin esiri olursun. Son kullanma tarihin geçince yine kasetle gidersen. MHP Genel Başkanının da CHP'den bir farkı yok. Dün çıkmış Kabataş olayından dolayı Başbakan özür dilesin diyor. Şu hale bak. Ey Bahçeli Gezicileri savunmak sana mı kaldı? Başörtüsü ile yanında 6 aylık çocuğu ile linç girişimine uğrayan kızımın karşısında Gezi vandallarını savunmak sana mı kaldı? Türkiye düşmanlarını savunmak sana mı kaldı? Marjinal sol örgütleri, cam çerçeve kıran sokakları ateşe verenleri savunmak sana mı kaldı? Ankara'da Türk bayrağını yakanları savunmak sana mı kaldı? Sizi CHP ile aynı çizgiye getiren ne? Sizi ulusalcılarla biraraya getiren ne?Size yapılan tehditleri açık açık söyleyin."

"HSYK yasasına neden karşı çıktınız? İnternet yasasına neden karşı çıkıyorsunuz? Korkmayın Sayın Bahçeli, CHP genel müdürü işte bizimle ilgili her gün ses kaydı ortaya çıkıyor. Biz korkmadık kormuyoruz ses kayıtları ile gelmedik biz.''