Online oyunlarda en zor kısımlardan birisi başlangıçtır. Çünkü karakterin görünüşü kadar isminin de vurucu olması için çabalamanız şarttır. Eğer kolayca karakterinize bir isim bulmak isterseniz en iyi LOL nickleri için yazımızı okuyabilirsiniz.  Uzun süreler bir karakterle oynayacağınız için mümkün olduğunca sevebileceğiniz ve arkadaşlarınızın da etkileneceği bir karaktere sahip olmak çok oyunculu oyunların olmazsa olmazıdır.

LoL Oynayanlar Kendilerine Nasıl İsim Seçebilir?

Karakteriniz için bir isim seçerken yardım alabileceğiniz birçok nokta bulunmaktadır. Hobileriniz, oynayış tarzınız, hoşlandığınız şeyler sizin için bir çıkış noktası olabilir. Eğer beğendiğiniz ismi sizden önce biri almışsa kenarlarına noktalama işaretleri koymayı deneyebilirsiniz. Yine isim oluştururken yanına koyacağınız plaka, okul numarası, doğum tarihi, şanslı numaralar gibi sayılarla seçtiğiniz ismi kişiselleştirerek kullanabilirsiniz. 

Agresif LOL Nickleri

Her oyuncu LOL oyununu eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için oynamaz. Bazı oyuncular hırslıdır. En tepeye çıkmak için bu oyunu oynarlar. Eğer sizde onlardan biriyseniz agresif isimler alarak bu yanınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Oldukça popüler olan Lastshot, Bonecrusher, Live4Kill gibi isimleri kullanmak rakibinize sert kayaya çarptığının sinyallerini verecektir. Poison, Punisher, Reaper gibi nicklerde sizin zorlu oyuncular olduğunuzu gösterecektir   

Kendinizi Yansıtacak En İyi Takma İsmi Bulun

Kendinize isim seçmek için sitelerden yardım alabilirsiniz. Fakat bu isimler ilgi çekici olmasına rağmen sizi yansıtmayabilir. Birçok oyuncu isimlerine alışamadığı için oyuna kendini kaptıramamaktadır. Böyle bir problemle uğraşmamak için yapabileceğiniz birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Agresif biriyseniz ve zorlu bir oyuncuysanız slaughter, killer, murderer, punchforface, hobilerinizden yola çıkarsanız fisherman, birdlover, tarihi karakterleri seviyorsanız Alparslan, Joshua, Leonidas gibi isimler koyabilirsiniz.  

İsminizden LOL Nickleri Türetin

Kişisel bir nickinin olması birçok oyuncunun tercihi olmaktadır. Bunun ne önemli avantajlarından biri isminizi girdiğiniz anda size özel olduğu için hemen kabul olur ve başka isim aramakla uğraşmazsınız. Bunun için isminizin farklı dillerde ki kullanılışından yararlanabilirsiniz. İsminiz deniz ise sea yada mer diyebilirsiniz. Eğer bu şekilde olmuyorsa isminizde ki sesli harfleri atabilir, isminizin kısaltmasını kullanabilirsiniz. 

Mitolojik İsimleri Kendiniz İçin Alın

Birçok oyuncu gibi sizde isim bulmakta zorlanıyorsanız kendinize mitolojik karakterlerden isim seçmeyi deneyebilirsiniz. Zeus, Thor gibi isimler çok fazla bilindiğinden alamayabilirsiniz. Fakat Hermes, Nyks gibi fazla bilinmedik isimleri seçerseniz kolayca karizmatik bir isimle oyuna girme şansınız olur. Erlik, Baphomet benzeri uzak mitolojilerden isimleri kullanmakta oyuncular için bir tercih olabilir. Ayrıca cepkolik telefon karşılaştırma da kullanabilirsiniz.