Dolar/TL  yeni güne hafif yükselişle başladı. Perşembe günü Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 3.60'a gerileyen kur bugün saat 09:33'te %0.2 yükselişle 3.6248 olurken Euro/TL  3.9045'ten işlem gördü. 

Bloombderg'de yer alan habere göre, bugün piyasalarda önemli bir veri akışı bulunmazken Fed yetkililerinin açıklamaları takip edilecek. New York Fed Başkanı William Dudley, Türkiye saatiyle 13:35'te konuşması bekleniyor. Akşam saatlerindeyse Esther George, Loretta Mester ve Eric Rosengren'in konuşmaları izlenecek. Siyasi cephedeki gelişmeler ve TCMB'nin adımları da piyasanın radarında olmaya devam edecek. 

Kapital FX Araştırma Uzmanı Enver Erkan "Fed tarafında bu hafta 8 tane konuşma var, buna Janet Yellen’in perşembe günü yapacağı konuşma da dahil. Bu konuşmalar USD için anlık fiyatlamalar yaratabilir." diye konuştu.  
Moody's Cuma günü Türkiye'nin kredi notu görünümünü negatife çekmesinin ardından dün 14 Türk bankasının uzun vadeli borç ve mevduat notlarını değiştirmezken not görünümlerini negatife çekti.