MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Zonguldak - Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine canlı bağlantı ile katılmasının ardından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından siyasi liderlerden geçmiş olsun mesajları geldi.

DEVLET BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA

Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında gerçekleştirilen toplantıların ardından basın açıklamasında bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını, yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenab-ı Allah'ım şifalar nasip etsin. Biraz sonra da telefonla arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimi ileteceğim" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.' dedi.