Ressam anne ismiyle tanınan Gülasal Yıldız, her yaş grubuna ait olan insanlarla resim ve sanat atölyesinde buluşmayı hedefliyor. Kendi kurduğu resim ve sanat atölyesinde yıllardan beri insanlara resim yapmanın keyfini anlatan Ressam Anne sizlere boyalarla ve renklerle konuşmanın inceliklerini öğretiyor. Aynı zamanda da yetenek sınavlarına girmek isteyen kişileri en güzel şekilde sınavlarına hazırlıyor ve onların içindeki resim aşkını gün ışığına çıkartıyor. Kendi yeteneklerinin farkına varmak isteyen insanlar Ressam Anne ile artık renklerden korkmuyor. Bu resim ve sanat atölyesi içerisinde istediğiniz her resim türü için eğitim almanız da mümkün kılınıyor.

Türkiye’nin 81 ilinde ve Dünya’nın birçok ülkesinde başta Avrupa olmak üzere Online resim dersi veren Ressam Anne, sizleri resim kursuna davet ediyor ve saklı kalmış yeteneklerinizin farkına varmanızı istiyor. Herkesin doğuştan yetenekli olduğunu söyleyen Gülasal Yıldız, kurmuş olduğu bu resim ve sanat atölyesinde kendi farkınızı ortaya koymanızı istiyor. Uzaktan eğitim ile resim dersleri veren Ressam Anne, bu sayede yürümekte fiziksel anlamda zorluk çeken kişilerin ya da resim atölyesine gelme imkanı olmayan kişilere de evlerinden çıkmadan resim yapma imkanı sunuyor.

ressam-anne-2

Kurduğu sanat atölyesini her geçen gün geliştiren Gülasal Yıldız uzaktan eğitim ve atölye ortamında yüzyüze eğitim  imkanını sunuyor. 4 yabancı dil bilen Gülasal Yıldız, dünyayı fırça ve boyayla buluşturduğu için çok mutlu olduğunu ifade ediyor. 30 dan fazla ülkede uzaktan eğitim imkanı sağlayan Ressam Anne aynı zamanda özel eğitim gerektiren çocuklar içinde resim kursu veriyor. Disleksi ve down sendromuna sahip her çocuk için ayrı bir eğitim sistemi geliştiren Ressam Anne, resim yapmanın iyileştirici gücü olduğuna inanıyor.

İnstagram: @ ressam.anne

www.ressamanne.com