Çağdaş edebiyatımızın sevilen yazarlarından Ayşe Kulin'in yeni kitabı Dönüş, Remzi Kitabevi’nden çıkıyor. Aldatmanın, aldatılmanın, affetmenin, acıtan gerçeklerin romanı Dönüş, 23 Mayıs Perşembe günü bütün kitapçılarda satışa sunulacak.

150.000 adet basılan kitap, bir genç kadının duygularının sarmalında önce kaybolmasını, sonra kendini bulmasını konu alıyor.

Kardelenler, Aylin gibi kitaplarıyla çok satanlar listesinden düşmeyen Kulin, yeni kitabı raflarda yer aldıktan kısa bir süre sonra okurlarıyla bir araya gelecek.

Kulin ilk olarak 25 Mayıs Cumartesi günü, Ankara Armada Remzi Kitabevi’nde düzenlenecek imza gününde kitapseverlerle buluşacak. 296 sayfalık roman, 20 TL'den satışa sunulacak.

DÖNÜŞ

Yazar adı: Ayşe Kulin

Türü: Roman

Sayfa sayısı: 296

Baskı adedi: 150.000

Fiyatı: 20 TL

DÖNÜŞ’TEN

“Kayboldum! Zeytin ağaçlarının arasında kıvrılarak akarken karşıma aniden üçe ayrılan bir çatal çıktı. Toprak yollar doğuya, batıya ve güneye doğru uzanıyordu. Civarda ne bir tabela vardı ne bir işaret, ne de gidip adres sorabileceğim ev veya insan! Bir köpek bile yoktu görünürde. Sadece sonbahar rüzgârının dallarda hışırdayan sesi! Hangi yöne sapmam gerektiğini bilmiyordum, yolların her birini hava kararmadan deneyecek gücüm de kalmamıştı, vaktim de.”