Antep Katliamı'nda ağır yaralanan ve kına yakıldığı esnada canlı bombayı gördüğünü belirten damadın annesi Muhbet Akdoğan, canlı bombaya ilişkin "Ne çocuktu ne de yaşlıydı" dedi.

Antep’te Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’nde 20 Ağustos günü düğüne yapılan saldırıda ağır yaralanıp hastaneye kaldırılan damat Nurettin Akdoğan'ın annesi 43 yaşındaki Muhbet Akdoğan, katliam anına ve bombacıya dair açıklamalarda bulundu.

Sol bacağında şarapnel parçası ve yüz kısmında yaralanmalar olan Akdoğan, kına yaktıkları esnada canlı bombayı gördüğünü söyledi.

'CANLI BOMBAYI GÖRDÜM'

Üzerinde bombalı yelek gördüğünü dile getiren Akdoğan, "Ben hemen etrafa bağırarak, canlı bombanın aramızda olduğunu haykırdım. Benim onu fark ettiğimi anlayınca soğukkanlı bir şekilde kalabalığın arasına karıştı. Bir kaç saniye geçmeden büyük bir patlama oldu. Ondan sonra etraf ceset ve yaralılarla doldu. Ben de yaralanmıştım. Beni hastaneye götürdüler. Ailemizden çok sayıda kişi öldü" dedi.

'CANLI BOMBA ÇOCUK DEĞİLDİ'

Bombayı patlatan canlı bombanın yaşının 12-14 olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aksine damadın annesi Akdoğan, "Canlı bomba ne çocuktu ne de yaşlıydı, yetişkin bir kişiydi" dedi.

(Kaynak: DİHA)