AKP Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çelik, EYT düzenlemesiyle ilgili, "Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis'e sunulacak" dedi.

Çelik'in konuşmalarından satırbaşları:

"Ukrayna'daki savaş tahıl ve enerji krizinin çıkmasına neden oldu. Türkiye'nin aldığı inisiyatif ise barış için ne kadar kritik bir noktada olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Güçlü diplomasi Türkiye'yi önemli bir konuma getirdi. Türkiye savaştan bile insani hassasiyet çıkardı. Avrupa ise bu konuda vizyon üretemedi. Barış için yeni bir bakış açısına ihtiyaç var.

Yunanistan'ın tavırları gerilimi daha da artırıyor. Ortaya koyduğu tablo barışa hizmet etmiyor. Yunanistan'ın bu şımarık yaklaşımına ise destek verdiler.

KATAR'DAKİ DÜNYA KUPASI

Müslüman bir ülkede Dünya Kupası organizasyonu olunca provokasyonları gördük.

YENİ ASGARİ ÜCRET

Öncelikle hayırlı olsun. Tabii farklı değerlendirmeler olabilir. Cumhurbaşkanımız ihtiyaç duyulursa yeni bir düzenlemenin de yapılacağını ifade etti. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum.

EYT DÜZENLEMESİ

Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis'e sunulacak.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMAR

Bu insanlık dışı bir eylem. Bu zulüm, tecavüz lanetlenmesi gereken asla ve asla affedilmemesi gerekn bir suç. Kim yaparsa yapsın karşısında oluruz. Buna izin veren, şahit olan kim varsa hesap verecek. Hem dinimiz hem de insanlık vicdanı olarak kabul edilemez.

KILIÇDAROĞLU'NUDAN İMAMOĞLU'NA 'BABA-OĞUL GİBİYİZ' SÖZLERİ

Bir arabesk film izler gibi izliyoruz. Bu gerçekten çok apolitik ve garip de bir tablo. Tartışmalardan Türkiye için bir vizyon çıkmıyor."