Bayramlar; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel günlerdir. İnsanlar, farklılıklarına rağmen aynı sofrada buluşabilmekte, ortak değerler ve ortak inançlar etrafında kenetlenebilmektedir.

Bu anlayışla, partimizin son yıllarda geçtiği sürece ilişkin düşüncelerimi paylaşmayı bir sorumluluk olarak görüyorum. 2019 yılında göreve geldiğimizde, 25 yıllık yerel yönetim anlayışının ardından şeffaf, hesap verebilir ve halk odaklı bir yönetimin mümkün olduğunu göstermek için çalıştık. Yolsuzluklarla mücadeleyi temel ilke olarak benimsedik ve bu hedef doğrultusunda kararlılıkla hareket ettik.

Ankara'da yüzde 60'ın üzerinde oy oranına ulaşarak vatandaşlarımızın güvenini kazandık ve ortaya koyduğumuz hedeflerin önemli bir bölümünü hayata geçirdik. Böylece uzun yıllar sonra toplumda yeni bir umut doğdu; iktidarın demokratik yollarla değişebileceği ve kamu kaynaklarının halk yararına kullanılabileceği yönündeki inanç güçlendi.

Yaptığımız çalışmalarla vatandaşları, daha adil, daha şeffaf ve daha başarılı bir yönetim anlayışının mümkün olduğuna ikna ettik. Elde edilen başarı, yalnızca yerel yönetimlerde değil, ülkenin geleceğine dair beklentilerde de önemli bir değişimin kapısını araladı.

Özgür Özel de dahil 7 ismin dokunulmazlık tezkeresi Meclis'te
Özgür Özel de dahil 7 ismin dokunulmazlık tezkeresi Meclis'te
İçeriği Görüntüle

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: RSS