Günümüzde, teknolojik gelişmelerde nasibini alan televizyonculuk anlayışı içerisine internet haber kanalları fazlası ile yansımış durumda. Artık insanlar televizyona gerek duymadan, bilgisayardan, akıllı telefondan, Ipad ya da masaüstü cihazlar ile kolay bir şekilde haber seyredebiliyorlar. Bunun için tek ihtiyaçları olan şey bir internet bağlantılarının olması. Bu bağlantı sayesinde canlı yayınları ve en taze güncel haberleri bulundukları yerden seyredebilme imkânına sahip oluyorlar.

Güncel haberlerden bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler, sosyal yaşam içerisindeki koşuşturma da olaylara vakıf olmak için televizyon arama derdinden kurtulmuş durumdalar. İnternetin hayatımıza en güzel etkilerinden bir tanesi de haber alma özgürlüğünün daha fazla yaygınlaşmasına sebep olmasıdır. Hemen hemen tüm televizyonların, haber kanallarının dijital platform üzerinden yayınları bulunuyor. İnsanlar seçme özgürlüklerini kullanarak internet üzerinden haber izlemenin keyfini çıkarıyorlar.

Beyaz TV İnternetten Kesintisiz Canlı İzle

Eski adı Ses TV olan ve kurucusunun Osman Göcek olduğu Beyaz TV, 24 Mayıs 2010 tarihinden beri yayın yapıyor. Genel yayın akışı ile beyaz tv canlı izle yayınlarını seyretmek isteyenler sadece televizyondan değil, internet üzerinden de kanalın yayın içeriklerine ulaşabiliyor. İzleyici kitlesi tarafından gerek yayınladığı yeni ya da eski dizi tekrarları, gerekse magazin ve spor programları ile izleyicileri ekran başına topluyor. Haftanın 7 günü ve 24 saati gerek banttan yayınlar gerekse canlı yayınlar ile hizmet veren Beyaz TV internet üzerinden de seyredilme imkânı ile izleyicilere kesintisiz hizmet sunuyor. Kanalın en çok izlenen programlarından bazılarına örnek vermek gerekirse;

  • Siyasi İçerikli Programları: Dinamit, 7.Gün, Ne Var Ne Yok, Sürmanşet, Ortak Akıl
  • Haber Programları: Beyaz Ana Haber, Hafta Sonu Ana Haber, Uyan Türkiye’m
  • Spor Haberleri: Beyaz Futbol ve Derin Futbol
  • Magazin ve Yaşam Programları: Söylemezsem Olmaz, Hayatta Her Şey Var, Hayatın Rengi, Eğitim Yolculuğu ve Sonay Gökhan’la Bu Cumartesi

Tüm bu yayınlar ile ilgili saatleri, günlük akışları gibi konular hakkında daha detaylı bilgi almak istediğinizde Beyaz TV internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TRT Haber Canlı Yayınları Takip Edin

18 Mart 2010 tarihinden beri dünya ve Türkiye’den güncel haberler ile yayıncılık yapan TRT Haber izleyiciler tarafından beğenilerek izleniyor. Türkiye’nin haber kaynağı sloganı ile anlık olarak gündeme dair ne haber var ise gerek canlı yayınlar sayesinde ekranlar ile buluşuyor. Dünya, ekonomi, spor, yaşam ve güncel tüm haberleri trt haber izle seçeneği ile internet sitesi üzerinden de izleme şansı sunuyor. En doğru haber ve hızlı habercilik anlayışı ile canlı TV ve canlı radyo seçenekleri de internet sitesinde izleyiciler ile buluşuyor. Tüm sunulan bu hizmeti içeriğine ücretsiz olarak ulaşabilme imkanınızda bulunuyor.