FİRMALARLA ETKİLEŞİMDE KHEİRON

Tanıtım ve reklam amaçlı en sık tercih edilen araçlardan biri olan fuar standlarına olan ihtiyacın son on yıl içerisinde %160 oranında arttığı belirtildi.

Birçok firma ve marka için vazgeçilmez olan standlar, tanıtılacak ürünün kimliğini tam olarak yansıtacak şekilde dizayn ediliyor. Özellikle markaların gerçekleştirdiği organizasyonlarda markayı, görsel ve işitsel olarak en net biçimde öne çıkarmaya en büyük yardımcı. Vizyon, mevcut kitle ve hedef kitleye yönelik tasarlanan standlara olan ilgi ise günümüz dünyasında her geçen gün artıyor ve bir ihtiyaç haline dönüşüyor.

KHEİRON ANLIYOR FİRMA KAZANIYOR!

Ulusal ve uluslararası üretim sağlayan ve ülkemizin önde gelen stand firmalarından biri olan KheironStand’ın kurucusu Erol Işık ve yönetici ortağı Ahmet Serdar Aktuğ sorularımızı cevapladı. Kendisine yönlendirilen sorulara “Biz işimizi markayı anlayarak yapıyoruz” şeklinde cevap vererek başarının sırrının markayı anlamaktan geçtiğine dair vurgu yaptı. Işık’ın, stand üretimine henüz başlayan yeni firmalara ve güçlü rakip firmalara verdiği önemli tavsiyeler firmasına ve kendine olan güvenini kanıtlar nitelikteydi.

MARKAYI ANLAMAK

Stand üretiminde 10 yılı aşkın süredir başarısı ile gündeme gelen Erol Işık, bilgi ve tecrübelerini paylaşırken her şeyin “Markayı anlamak” olduğunu belirtti.

“Tanıtım, reklam, lansman bunların hepsi bir vizyon işidir. Peki vizyonun oluşmasının temelinde yatan olgu nedir?” olarak yönelttiği soru için verilen cevapları kabul etmedi ve devam etti:

“KheironStand olarak, ürettiğimiz ilk standdan bu yana belli sorular üzerinden işlerimizi yürüttük. Stand üretiminde markanın kim olduğu ve markanın neler beklediği çok önemlidir. Markalarla, daima marka vizyonunu anlama ve destekleme odaklı gerçekleştirdiğimiz iletişim, görsel ve işitsel olarak en doğru yansımayı yapabilmemize olanak sağladı. Sonuçtan gurur duyuyor ve daha iyi hizmeti sağlamak adına kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Stand firmalarına olan ilginin artması ile ilgili yöneltilen sorularda mikrofonu yönetici ortağı Aktuğ’a bıraktı. Aktuğ “Rakip firmaların artması bizi mutlu ediyor. Pazarlama dünyasının her geçen gün doğru adımlarla ilerlemesi hem firmalar hem de dünya adına oldukça önemli. Rekabetin olması bizi korkutmuyor markamıza ve hizmetimize güvenimiz yüksek. Rekabet oldukça motivasyon ve üretkenlik artıyor” dedi.

Stand üretimine yeni başlayan firmalara tavsiyelerde de bulunan KheironStand sahibi Erol Işık ve yönetici ortağı Ahmet Serdar Aktuğ, üretimin her aşamasının çok önemli olduğunu ve markanın isteği net anlaşılmadıkça üretimin akıcı olamayacağını belirtti.

Hızlı Linkler;
www.kheiron.com.tr
www.kheironstand.com
www.kheironorganizasyon.com