Bayrak ulus devletin en büyük öldürme ve öldürtme aracıdır. Bayrakla kutsanan ölümdür.

Bu coğrafyada yaşayan ve Devletin Türk'ünün (Türk halkı değil, uydurulmuş ırkçı değerler ile donatılmış halkların birliğine saldırı aracı olarak kullanılan şey) dışında herkes için bayrak ölümü ve zulmü ifade eder...

Kimse bu faşist histerinin çağrısını yapan hükümete kulak asmasın.

Sizi bayrak için yürüyüşlere çağıranlara sorun Gezi'de çocuklar öldüğü zaman bayrak nerede idi?

Sizi bayrak için yürüyüşlere çağıranlara sorun Soma katliamı yaşandığı zaman bayrak nerede idi?

Sizi bayrak için yürüyüşlere çağıranlara sorun Roboski katliamı yaşanır ve çocuklar paramparça edilirken bayrak nerede idi?

Sistem oyunlarının bir parçası olmayın.

Sizin ve bayrağın tek anlamı var hükümetler ve devletler için: Devletlerin ve hükümetlerin sizi katletmedikleri dönemde, başkalarını katletmenin parçası haline getirmek. Artık uyanın ve sistemi var eden bir oyunun parçası olmayın.

Bu bayrak için Kürt halkına karşın yürütülen savaşa dahil olmuş birisi olarak söylüyorum.

Bu satırları yazan için belki demagoji yapıyor diye bile düşüneceksin, fakat bunu söyleyecek olan arkadaş, bir zamanlar ben de bu büyük histerinin bir parçasıydım. Kim hedef gösterilmiş ise ona karşı hücumda idim. Bayrak uğruna neler yapıldığını kendi gözlerimle gördüm.

Ben şahidiyim yer gök hatta dağlar bayraklaşmıştı. Ben de senin gibi önce her şeye bu yeter zannediyordum. Eğer o bayrak altında her gün bir zulme, işkenceye şahit olmasaydım. Bir resim vardır sosyal medya üzerinde dolaşıyor.

Bir Kürt gerillası TC askerleri tarafından yakalanmış ve silah zoru ile bayrak öptürülüyor. Onu gördüğüm zaman, Gabar dağında sürekli nasıl zorla bayrak öptürme ve devlete sadık kalacaklarına dair yeminlerin yaptırıldığını hatırladım. Çocuğundan-yaşlısına, erkeğinden-kadınına o bayrağı öperlerken yaşadıklarını düşündüm.

Bayrak onun için sadece kendisine bir şeyler kabul ettirilirken zorbalık aracı olarak kullanılıyordu. Şimdi kimse kimseyi kandırmasın, bu bayrak Devlet Türkü’nün dışında herkes için çok kötü şeyleri ifade ediyor.

O gün şahit olduğum ve bayrak ile bir başka halka götürdüğüm zulüm yüzünden hala rahat uyuyamıyorum.

Bugün 'Devlet Türkü'sün fakat yarın Soma, Gezi, Roboski, Lice’de olacaksın bunu unutma.

Bugün seni pohpohlayanlar yarın sana sadece rakam gözü ile bakacaklar ve senin arkanda sadece 'bu işin fıtratında ölmek var’ diyecekler.

Bunu unutma güzel kardeşim, ben bunu büyük bedeller sonucu öğrendim...