Trabzon emniyet müdürlüğünde görevli bir polis memuruna, bir marketin önünde patates cipsleri ile yaptığı şaka yüzünden soruşturma açıldı.

Trabzon'da görevli polis memuru Veli Çakı hakkında, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan esprili bir video nedeniyle soruşturma açıldı.
Çakı, görevli olduğu Trabzonspor maçında, stadyum önünde bir marketteki cips paketlerini alarak “ 24 saat görev yapıyorum, gücümü D…s’a borçluyum, gücümü L..s’e borçluyum” diyor, bir arkadaşı da bu anı kaydediyordu.

Çakı'nın kendi sayfasından da paylaştığı video Facebook'ta 7 binden fazla beğeni aldı, binlerce kez de izlendi. Bunun üzerine Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Çakı hakkında soruşturma açılması talimatı verdi.

Çakı, hakkında açılan soruşturmaya Facebook sayfasından "Soruşturma açmadan önce bir dinle, bu adam niçin cips yedi diye. Soruşturmaya da gerek kalmazdı. Kendinize hiç sordunuz mu? Kendinize hiç soruşturma açmıyorsunuz? Buz gibi donmuş kumanya köftesini verirken bize bir düşünün. D......s yiyince mi zorunuza gitti" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Emniyet Müdür yardımcısı tarafından yürütülen soruşturmada videoda görünen diğer polis memurlarının da ifadesi alınacak.