Sosyalistlerin işi daha zor! 1400 yıldır neyin orucu bozup bozmadığını anlamayan bir halka "emek sermaye çelişkisini" anlatmaya çalışıyorlar

***

Metro da öpüşene "ayıp" der, plajda mayolu gezene “örtün” der lakin Bülent Ersoy, Hande Yener, Zerrin Özer’le 2023'e girmeye "vizyon" der!

***

Türkiye için utanç vakti: 10'unda dövülür, 12'sinde evlendirilir, 14'ünde vurulur, 15'inde öldürülür, 17'sinde idam edilir! Tecavüzde yaş sınırı yok...

***

İslam profesörüne bak! “Kadına bakarken boşalmak orucu bozmaz" demiş! Namaz kılarken aklına kıble geliyor da oruç tutarken niye kadın geliyor hacı!

***

Kemal Sunal’ın “Eşoleşek” demesini bipliyor, Ramazan Programında “Eşimin dayısı bana helal midir” sorusunu ve verilen cevabı ailece dinliyor..

***

Erdoğan, “bir Alevi rahatlıkla ben Aleviyim diyebiliyorsa bunun arkasındaki gerçeklik biziz” demiş! Niye Aleviler önceden Lazız mı diyordu?

***

Elbette "Aleviler ben Aleviyim" diyecek! Diyor da zaten! Çorum, Maraş, Sivas katliamları, Aleviler "Biz Budistiz" dediği için yapılmadı!...

***

Alevileri katleden Yavuz’a ecdat diyor çıkmış bir de "Sivas’ı kınadın Başbağlar’ı da kına" diyor! Hadi Yavuz’dan başlayalım katliamları kınamaya...

***

Filistin’de yaşanan katliamdan Polonya’daki Yahudi neden suçlansın! Kimse Sivas katliamından dolayı Nijerya’daki Müslüman’ı suçluyor mu?

***

Biri o’na her Alevi-Sünni dediğinde biraz daha ayrıştırdığını söylesin! 40 yıllık Alevi Dedesi bile bu kadar içinde Alevi geçen cümle kurmaz

***

Düzenlenecek ilk Anayasada “Anayasanın geçici maddesi” ibaresi yasaklansın! Zira hep “Anayasanın geçici maddesiyle” geçiriyorlar millete!

***

İktidarda muhalefette eleştirilmeye gelmiyor! Yönetmeye talip olan sizsiniz beyler ne yapalım yani Berberler Odasını mı eleştirelim!

***

Düşünün ki Zafer Çağlayan’a “Saatiniz kaç” diye soru sormak kavga sebebi! Kaldı ki memleket meselelerini soracaksınız!

***

Ahmet Kaya'ya saldırı örneği ortada! Bakalım ilk olarak hangi sanatçı “Ben oraya konser vermeye gitmiştim vizyondan haberim” yok diyecek!

***

İnsana yakışan katliamları kıyaslamadan kınamaktır. İsteyen bu sözü sağda solda Atasözü diye kullansın. Zira bu alanda büyük bir boşluk var!

***

Bu sanatçılardan her hangi birine "Sınıf nedir" diye soru sorsanız anaokulu sınıfından başlar anlatmaya!

***

"Arkadaşları vurdu" cümlesi aşağılık bir cümle. İlişkiler çıkar üzerine olunca herkesi kendi gibi sanıyorlar! Oysa arkadaş uğruna ölünendir.

***

Sadece Haziran ayı içerisinde toplam 17 kadının öldürüldüğü bir ülkede politikacıların mal diye parayı pulu beyan etmesi de başka bir şey!

***

Hem Ramazan hem Cuma olmasından belki de Allah'a olan sevgisini öyle anlatıyor ki sanki şimdi ölse cennete gidecek! Seviyorsan git konuş Hacı!

***

Bir siyasetçinin en büyük mal varlığı o'nun hırsız ve yalancı olduğunu bilmesine rağmen hala o'na oy veren seçmenidir…