Twitter'daki yalan haberlerden oluşturulan gündemler kullanıcıları canından bezdirdi.

 

Yalan gündemlere tepki göstermek isteyen bir grup "Kütahya il olsun" başlığı ile bir tartışma başlattı. Grubun yalan gündemlere tepki göstermek amacıyla başlattığı bu tartışma da tepki çekti.

 

"Kütahya il olsun" diyenlerin de yaptıklarının diğerlerinden farklı olmadığını dile getirdiler.

 

İşte Kütahya il olsun diyenler ve gösterilen tepkiler:

 

...ve "Kütahya İl Olsun" diyenlere müjdeli haber

 

Bir daha yazalım yeni gelenler de ayıksın, Kütahya il Olsun bir sazan avı ya da geyik değildir twitter'da yaratılan yalan gündemlere tepkidir

 

Kütahya il Olsun Oruç, Tutmayan Sınırdışı Edilsin, Erkek Adam Üç Kadınla Evlenir, bu ne rezilliktir bu TTleri yapanlar sınır dışı edilsin!!!

 

Adamdan zeka fışkırıyor beyler. :( RT @ea977 : "Kütahya il Olsun" diyenler bir de lütfen 43 plaka kodu hangi ilimize ait kontrol etsinler!

 

"Kütahya il Olsun." -Hz.Mevlana

 

Her hükümetten aynı yalanlar, yeter artık! Yozgat da ilçe biz de. Bir farkımız olsun - Kütahya il Olsun.

 

Bugünkü troll çalışması: Kütahya il Olsun

 

Kütahya il Olsun diyenler kafayı mı yediniz önce İstanbul Büyükşehir olmalıJ

 

Kütahya il Olsun >>> bence bu tag’i atanlar sahurda çok yiyip, yediklerini eritmek için en çok saçmalama rekorunu kırmaya çalışanlardır...

 

Oruç Tutmayan Sınırdışı Edilsin'den nispeten daha zararsız bir ergen başlığı daha: "Kütahya il Olsun." Ciddiye alıp cevap yazmaya gerek yok.

 

Siz çıkıp "Kütahya il Olsun" derseniz, o zaman diğeri de çıkar "Diyarbakır da ülke olsun" der. Bence Kütahyalılar otursun oturduğu yerde!

 

Kütahya İl Olsun TT olmuş..şaka mı bu?? Kütahya zaten il..tepki ne için onu anlamadım..Bu arada çok güzel bir il.porselenleriyle ünlü.

 

"Kütahya İl Olsun" diyorum. adam zaten il diyor. MC DONALD'S var mı orda? yok. O zaman il değil.

 

Simavlıyım ve Kütahya il olsun nasıl tt olur inanamıyorum. Kütahya zaten il gerizekalılar, il olması gereken ilçesi olan simav

 

Kütahya il Olsun dedik, yine yeniden Kütahya il oldu! hayırlı olsun herkese, duyarlı arkadaşlar oldukça daha çok şehir il olur bu memlekette ...