Saatinadresi.com Işık Optik Saat firmasının yetkili satış sitesidir. Bu sitede satılan tüm saat ve güneş gözlükleri  %100 orijinal ve garantili ürünlerdir.  Mağaza ve depo stoklarında ki binlerce ürün aynı gün ve ücretsiz kargo seçeneği ile gönderilmektedir. 

Siparişinizi internet üzerinden istediğiniz taksit seçeneğini seçip alabilirsiniz. İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank, HSBC, Garanti Bankası  Finans bankası kredi kartlarına taksit yapılabilmektedir. Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriler için kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Sitede satılan ürünlerin tamamı yeni koleksiyonlardan oluşmaktadır.  Beğendiğiz ürünle ilgili detaylı bilgiye ürün sayfasından ulaşmanız mümkün. Ayrıca mağaza ve ofis telefon numaralarından siparişinizin son durumu hakkında detaylı bilgi de alabiliyorsunuz. Saatinadresi.com un diğer internet sitelerinden farkı sergilediği ürünlerin depo stoklarında bulunmasıdır. Böylelikle siparişiniz  genellikle aynı gün kargoya veriliyor. 

Sitede birçok saat markası bulunmaktadır. Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel, Fossil  en çok satılan moda saat markarındandır. Ayrıca Seiko, Hislon, Casio, Orient, Timex gibi saat üreticilerinin en son modellerini de saatinadresi.com da görebilirsiniz. Saatinadresi.com da herkesin tarzına göre bir saat var. Klasik saat meraklıları için küçük kasalı ince modeller, abiye giyinen bayanlar için taşlı modeller, spor giyinenler için renkli büyük kasalı modeller gibi birçok farklı saat modelini bulmanız mümkün.

2007 yılından beri faaliyette olan Saatinadresi.com bu süreç zarfında %100 müşteri memnuniyeti kapsamında iade, değiştirme ve tüm ürünlerde ücretsiz kargo hizmetlerini müşterilerine sunmuştur. 

Müşterilerin yaptığı yorumları tarafsız karşılaştırma sitesi olan ucuzu.com‘dan da inceleyebilirsiniz: http://www.ucuzu.com/stores/saatinadresi-com-s61622/yorumlar.html?mobile-no-redirect

Saat veya güneş gözlüğü alırken ürünün orijinal ve garantili olduğunu anlamanın en kolay yolu ürünle birlikte size verilen garanti belgesidir. Garanti belgesini veren firmanın ürünün yetkili ithalatçısı olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.  Saatinadresi.com da satılan tüm ürünler Türkiye distribütörü garantilidir. Firmanın yetkili bayisi olduğu markaları aşağıdaki linkten kontrol etmeniz mümkün.

http://www.saatinadresi.com/Store/aboutus.aspx

( Tanıtım Yazısı )