Ülkemizdeki komedyen sayısının on parmağımızı geçmediği bugünlerde yüzümüzü güldürebilmeyi ve aynı zamanda derin duyguları yaşayabilmemize olanak sağlayan komedyenlerden bir tanesi olan tolga çevik kanatlarının altına aldığı ezgi mola ile beklediğimizden farklı bir çalışmayla karşımıza çıkıyorlar. Tolga çeviğin yazarlığını ve baş rolünü üstlendiği patron mutlu son istiyor filmi geçtiğimiz aylarda vizyona girdi ve gerek konusu gerek de oyuncuların üst düzey performansı ile uzun bir dönem boyunca kapalı gişe oynamasına sebep oldu. Film konusu itibari ile romantik komedi ve birazda macera dolu bir yapıya sahiptir. Filmi izlemek isteyen film severler içinde tarayıcınıza patron mutlu son istiyor izle yazmanız yeterli olacaktır.

14 şubat gibi özel bir günde vizyona giren aşk filmi bir küçük eylül meselesi izleyenler , genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile mükemmel bir işe imza atıldığını söylemektedirler. Genç bir kızın gerçek aşkı ararken yaşadığı olayları konu edinen filmde baş rolleri yeni yıldızı parlayan Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek tarafından paylaşılmaktadır. Filmin genel konusu ise hayatında hiçbir sorun olmayan Eylül’ün yaşamış olduğu bir kaza sonrasında son bir ayını unutması ile olaylar başlar. geçirdiği ameliyatlarda sonra çevresindeki herkes her şeyin yeniden mükemmel olduğunu söylese de Eylül bunlara inanmaz ve birden bire bir karar alır ve Bozcaada’ya gider. Burada karşılaştığı tuhaf adam ona kendini hatırlatmaya çalışır ve bunun akabinde olaylar gelişir.

Ata demirer ve demet akbağ’ın geçtiğimiz senelerde başlattığı hem aşk hem de çalgı çengi tadındaki eyvah eyvah filmi üçüncü serisi ile tekrardan karşımızda. Filmde düğünlerde çalan bir ekibi olan Hüseyin evini geçindirmek için farklı yöntemler ararken filme yeni katılan Hüseyin’in bebeği de filme ayrı bir heyecan katıyor ve bebeğin başına gelenler ve Firuzan’ın da şarkıcılıkta umduğunu bulamayınca Hüseyin’in yanına gelmesi ile macera Geyiklide kaldığı yerden devam eder. Eyvah Eyvah 3 İzlemek isteyenler için ise halen birkaç sinema salonunda gösterimde olduğunu söyleyebiliriz.