Bulaşık makinesi deterjanı Eskiden elimizde yıkadığımız bulaşıklar deterjanların ellerimizde yaptı alerjikler kuruluklar ve büyük bir zamanımızı almaktaydı günümüzde bulaşık makinesi olmayan ev kalmamıştır. Hem sudan hemde elektrikten. Hemde zamandan ve devamlı para akıttığımız deterjanlardan ekonomik olarak rahatladığımız bir dönemdeyiz. Bulaşık makinesinde kullanılan deterjanın markası kalitesi çok önem taşıyor. Bardakların rengini solduran tencerelerin yağlı kalması tabakların üzerinde kir olması kullandığımız markasız bulaşık deterjanlarından kaynaklandığını az çok biliyoruz. Hiç bilmediğimiz her gün ayrı bir marka çıkıyor. Deniyoruz evet denemekten vazgeçmiyoruz yinede istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. Birçok kampanyalar bizlere sunuluyor çoğu sunulan kampanya fiyatları dikkatimizi çekiyor doğal olarak. Ama şunu da belirtmek gerekiyor ki deterjanlarımızı sık sık değiştirmek bile makinelerimize zarar veriyor o yüzden bir markada karar verip o markayı deterjanı kullanmak gerekir.

Bulaşık makinesi koku giderici Bazı bulaşık makinelerimizin içlerinde koku oluşur ve bunlar yıkadığımız bardaklara tabaklara tencerelere siner. Bu kokular bize çok kötü gelmesiyle beraber yediğimiz içtiklerimizden keyif almayıp ayrıca bizde tedirginlik yaratır sağlık acısından içimiz rahat olmamaktadır. fair deterjanı kullandığınız takdirde böyle bir sorununuz olmayacağınızı göreceksiniz. Ayrıca bi tavsiyede vereyim eğer bu kokuyu başka nasıl giderebilirim diye düşünürseniz. Bulaşık makinanızın içerisine bir fincan sirke koyup boş olarak çalıştırın ve faydasını göreceksiniz. Bunu ayda bir kere yaparsanız çok iyi olur.

Fairy bulaşık deterjanı sizlere tavsiye ederim. Fairy deterjan eğer hiç kullanmadıysanız. Kullanın derim ne yağ birikintileri ne soluk renkler nede tencereleriniz yarım yamalak yıkanmış çıkıyor. Hem piyasaya göre işlemine göre bence çok ekonomik hem tablet hemde kapsül hemde jel olarak mükemmel bir şey içiniz rahat olarak kullanabileceğiniz ve evet haklıymış diyeceksiniz. Bundan emin olabilirsiniz yaptığı kampanyalarla da size ekonomik olarak fayda sağlayacaktır.