Süper Lig'in ilk derbisinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Avni Aker'de sakin bir ortamda geçen maç 0-0 berabere bitti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Avni Aker'deki mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Son maçlarda yaşanan gerilimden eser görünmeyen mücadelede iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın bir şutu direkten dönerken, Trabzonspor, Yatabare ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Fenerbahçe, puanını 4'ye yükseltirken, Trabzonspor ise 2 puana çıktı.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Trabzonspor'un Spartak Moskova'dan kadrosuna dahil ettiği Waris ile Guinghamp'tan transfer ettiği Yatabare, bordo-mavili takımın formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Teknik direktör Halilhodzic, sakatlığı bulunan Cardozo'nun yokluğunda forvette iki oyuncuya görev vererek sahaya sürdü.

DIEGO İLK KEZ 11'DE

Sarı lacivertli takımda ise geçen haftaki Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Alves, Kadlec'in yerine, sakatlığı bulunan Meireles'in yerine de Diego oynadı. Kardemir Karabükspor maçında ikinci yarı oyuna giren Diego, sarı-lacivertli takım forması altında ilk kez 11'de sahada görev yaptı.

BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı. Avni Aker'deki sezonun ilk derbisi Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin 0-0'lık beraberliği ile sonuçlandı. (Fotomaç)