İspanya Süper Kupası'nda 1-1'in rövanşında Vicente Calderon'da Real Madrid'i Mandzukic'in golüyle 1-0 yenen Atletico Madrid, kupanın sahibi oldu.

SİMEONE TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Arda Turan sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmada Dieogo Simeone 26. dakikada hakem tarafından tribüne gönderildi.

İspanya Süper Kupası'nda 1-1'in rövanşında Atletico Madrid ile Real Madrid, Vicente Calderon'da karşı karşıya geldi.

REAL'DE MODRİC'E KIRMIZI KART

Real Madrid'de Modric 90+1. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Hızlı başlayan maçta Atletico Madrid golü de hızlı buldu. Ev sahibi ekip henüz 2. dakikada yeni transferi Mario Mandzukic ile öne geçmeyi başardı: 1-0

Kalesinde gördüğü erken golle kısa süreli şok yaşayan Real Madrid ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurmayı başardı. Bale ve James Rodriguez ikisi ile Atletico kalesinde pozisyonlara giren Real aradığı golü bulamadı.

Maçın 25. dakikasında hakem ile tartışan Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, David Fernández Borbalan tarafından tribüne gönderildi.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca son La Liga şampiyonu Atletico Madrid soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya Ronaldo değişikliği ile başlayan Ancelotti, oyunu rakip alanda tutarak Atletico'yu vurmayı plandı. Ronaldo ile hareketlenen Real Madrid rakip kalede etkili olmaya başladı. Real'in aksine kontra ataklarla çıkan Atletico devrenin başında iki net pozisyondan yararlanamadı.

Gol için yoğun bir çaba harcayan Real Madrid, bütün kozlarını kullansa da istediği golü bulamadı. Rakibi karşısında iyi savunma yapan Atletico Madrid skoru koruyarak karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.