ABD basını Drogba'nın Seattle Sounders ile anlaşmaya vardığını iddia etti. G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, iddiaları NTV Spor'a değerlendirdi. Haberlerin doğru olmadığını belirten Ergün, Drogba'nın takımda kalmak istediğini söyledi.

"DROGBA KALMAK İSTİYOR"

Drogba hakkında çıkan haberlerin sadece bir iddia olduğunu söyleyen Şükrü Ergün, "Seattle Sounders takımından bu konunun gerçek olmadığıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Drogba'dan ve menajerinden bize verilmiş bir haber yok" dedi.

Ergün, "Drogba ile henüz sözleşme yenilemedik ama kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Drogba kalmak istediğini dile getiriyor. Hala transfer komitesi ve başkan ile görüşmeler devam ediyor" şeklinde konuştu.

DROGBA ABD YOLCUSU MU?

Galatasaray ile sezon sonunda sona eren sözleşmesini henüz yenilemeyen Didier Drogba'nın Amerika Birleşik Devletleri'ne gideceğine dair haberler ortaya atıldı.

Birleşik Devletler basınının önemli bir bölümünde Drogba'nın önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere Seattle Sounders takımıyla anlaşmaya vardığı öne sürüldü. İddialara göre MLS'de yeni sezonun mart ayında başlayacak olması nedeniyle Fildişi Sahilli futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi biter bitmez Amerika Birleşik Devletleri'nin yolunu tutacağı ifade edildi.

Drogba ile ilgili çıkan haberlerde yıldız futbolcunun daha önce yaptığı, "Kariyerimi Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlamak istiyorum" şeklindeki ifadeleri de ön plana çıkarıldı. Ayrıca Drogba'nın 36 yaşında olmasına karşın Şampiyonlar Ligi ve milli takımda forma giydiği belirtildi.

Geçtiğimiz yıl rekor bir ücretle 9 milyon dolar ödeyerek Tottenham'dan Clint Dempsey'i transfer eden Seattle'ın kadrosunda Nijeryalı Obafemi Martins de bulunuyor.