Devrimci 78'liler Derneği Başkanı Erdem Avcı, Ezilenlerin Sosyalist Partisi İl Temsilcisi Murat Çepni, Emek Partisi İl Başkanı Sait Kocaman ve Sosyalist Parti İl Başkanı İlhan Cüre, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Emin Kar ile bir süre görüştü.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi İl Temsilcisi Murat Çepni, Emin Kar'a başarı dileyerek,"Samsunspor bu kentin en önemli tanıtım aracıdır. Sahip çıkmak ve desteklemek bu kentte yaşayan herkesin görevidir. Sayın Başkanımız Kar'a yeniden üstlendiği görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

 SAMSUNSPOR'A MALEDİLEMEZ'

Çepni, 20 Şubat günü BDP'lilerin ziyareti nedeniyle yaşanan olaylara da değinerek, "İstenmeyen olaylar yaşanırken bir grubun Samsunspor adını kullanarak yaptığı hareketlere üzüldük. Tabi ki bunu Samsunspor'a maletmek ve kulüple bağlantısı olduğunu söylemek mümkün değildir. Temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Samsunspor'umuzun en kısa zamanda layık olduğu yere gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Emin Kar da ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, "Bu kentte yaşayan herkesin Samsunspor'u desteklemesi ve sahip çıkması gerekir. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açık" dedi.