Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarların kendilerine 'Bir şeyi beceremeyecek misiniz?' diye baskı yaptığını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın bu sabah gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), kurullara rağmen doğru bir karar alarak onların üstünde olduğunu göstermesi gerekir" dedi.

"ŞİKE SÜRECİ GİBİ YILLARCA KONUŞULACAK BİR OLAY YARATILMAMALI"

Çebi, "Şike süreci gibi yıllarca konuşulacak bir olay yaratılmaması için TFF'nin elinde bir fırsat var. En doğru kararı alıp hakkımızı vermeliler. Kasımpaşa maçı kararının Ocak ayının ilk haftasında açıklanacağı bilgisine ulaştık. Kurullara müdahale edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZ BİZE BASKI YAPIYOR"

Ahmet Nur Çebi, taraftarın kendilerine inanılmaz bir baskı yaptığını belirterek, "Artık Beşiktaş'ın hakkının yenmemesi için elimizden ne geliyorsa yapmamızı istiyorlar. Biz de yapılacak her türlü baskıyı yapıyoruz, bu maçın tekrar edilmesi lazım. Mutsuz taraftar, olumsuz her hareketi yapmaya hazır taraftardır. Bize sürekli 'Siz hiç bir şeyi beceremeyecek misiniz?' diye isyan ediyorlar. Bizden günah gitti. Maçın tekrar edilmemesinden ve sonrasında olacak olaylardan TFF sorumludur" dedi

"MHK'YE RAĞMEN KARAR ALAMIYORLAR İSE TFF YÖNETİMİNE GEREK KALMAZ"

Federasyon'un alacağı kararın emsal olacağını söyleyen Çebi, "TFF çalışanlarını ve kurullarını koruyor olabilir ama alacakları karar ,kurullarının yapmış olduğu yanlışı düzeltmeleri için bir fırsat. MHK'nın görüşlerine rağmen tekrar yönünde bir karar almaları lazım. Eğer bunu yapamıyorlarsa TFF yönetimine gerek kalmaz o zaman. Alacakları karar emsal olacaktır'' diye konuştu.

"KASIMPAŞA BU EZİKLİKLE YAŞAMAK İSTEMEZ"

Kasımpaşa'nın bu olayı kabullendiğini dile getiren Çebi, "Kasımpaşa Kulübü de zaten bu olayı kabullenmiş görünüyor. Çünkü Onlar da böyle bir yanlışlığın ezikliği ile yaşamak istemezler'' dedi.

"ZEKERİYA ALP'İN BUNLARI SOHBETTE BİLE SÖYLEMEYE HAKKI YOK"

Zekeria Alp konusunda değinen Ahmet Nur Çebi, "Zekeriya Alp ahlak dışı bir şey yapmadı ama çok büyük bir yanlış yaptı. Maç sonrası açıklamalarını sohbette söylediği dile getiriliyor ama böyle önemli konuları sohbette söylemeye de hakkı yok. Bunlar sohbette konuşulacak şeyler değil'' diye konuştu. (Radikal)